Pierwszy raz z L2

Graj, na pewno będzie grało dużo ludzi na PL - w tym również ja.

Ci co piszą że na obecnej wersji EU L2 gra mało osób chyba nigdy nie grały, po wprowadzeniu F2P gra w cholere osób.

@Valgour,

Hej dzięki za wsparcie. W sumie nie jest to głupi pomysł bym zagrał na Innovie. Dzieki temu zobaczę czym jest L2 oraz jak już wystartuje polski serwer będę wiedział co i jak. Dzisiaj zacznę pobieranie ale niestety nie zagramy bo od 16 do 23 pracuję. Ale jutro jak najbardziej! Jak już stworzę postać to dam znać.

Pozdrawiam

ogolnie rzecz Biorac graj w Aiona zamiast l2...l2 to teraz nedza i nic wiecej

Jakby chciał grać w Aion-a to by grał w Aiona/pytał się o niego -to temat o L2 !!@@!@# widzisz co czytasz ?!/ na co odpowiadasz ?!@?@

ogolnie rzecz Biorac graj w Aiona zamiast l2...l2 to teraz nedza i nic wiecej

Aion - podobno kiepskie pvp i brak end game-u. Znam kilka osób, które zrobiły sobie przerwe od L2 żeby spróbować Aiona i maksymalnie po miesiącu wrócili do L2, bo ten cały Aion był po prostu nudny. Nawet przejście na free to play mu nie pomogło. Poza tym pisanie o Aionie w dziale L2 to jak pisanie o Tibi w dziale Metina. Ogarnij się chłopaku B)

Witam

Odkąd pojawiła się informacja o polskiej wersji L2, chciałbym zajrzeć do owego świata. W związku z tym mam kilka pytań nowego gracza.

1. Party, czy jest nacisk? Uwielbiam grę z drużyną, gildią by wspólnie coś osiągnąć, zdobyć. Czy L2 mi to zapewni?

2. Kim zagrać? Zawsze gram postaciami typu TANK, miecz+tarcza+ciężka zbroja = ja. Wiem, że w L2 są dwie postaci, które spełniają me oczekiwania, którą polecacie?

3. Czy jest w planach jakaś gildia? Chętnie dołącze.

Na razie tyle, jeśli będę miał więcej pytań, będe je zadawał w tym temacie.

Proszę o odpowiedzi i o zbliżenie mi świata L2

Pozdrawiam