Pierwszy singiel znajomego może się wam spodoba

Szczerze? "Cenzurowe", ale na Vivie czy MTV to by puścili bez problemu.

Ja bym raczej ubolewała nad angielskim tego "artysty", który brzmi jakby seplenił.

Piosenka o niczym, melodia nudna, bez polotu. To ten typ piosenek, o których się zapomina zaraz po przesłuchaniu. Nie podoba mi się.

Bardzo dobry łagodny i miły do słuchania głos. Przekaż mu niech leci do Mam Talent ^^

sepleni ? kiedy

ps; nie dla mnie rytmy ;p

Sam tytuł zniechęcił mnie do wcisniecią play więc jestem na NIE :ph34r:

Ja bym raczej ubolewała nad angielskim tego "artysty", który brzmi jakby seplenił.Piosenka o niczym, melodia nudna, bez polotu. To ten typ piosenek, o których się zapomina zaraz po przesłuchaniu. Nie podoba mi się.

Całe życie na hejtowaniu, a ciekawe co ty takiego w życiu zrobiłaś.

Mimo tego, że nie słucham tego typu nut to powiem szczerze, że brzmi dobrze.

Brzmi ok. Jednak nie moje gusta. Jeśli koleś to lubi to niech działa dalej. Jest na dobrej drodze.

brzmi profesjonal , konkret

@NoPainNoGain

Takie teksty są bezsensowne, jeżeli ktoś wrzuca jakąś rzecz do oceny publicznej, to nie musi być ona oceniana przez specjalistów, którzy sami coś potrafią zrobić, każdy ma swoje zdanie i ona wyraziła swoje, w czym problem?

Jednak zgadzam się z tym, że przegięła mówiąc o "sepleniącym się angielskim", bo jego angielski jest na prawdę dobry, brzmi dobrze, głos może być, również nie jestem fanem tego typu muzyki, nie słuchałbym tego samemu, ale potrafię docenić kreatywność ludzi, a to jest zrobione na prawdę na wysokim poziomie.

Jak na moje gusta beznadzieja, ale taka właśnie jest dzisiejsza muzyka(ta popularna puszczana w TV), więc prawdopodobnie ten utwór nadaje się żeby to puszczać w TV.

piosenka takie zero typowe nie wpada w ucho niech zrobi cos co wpada w ucho tysiace takich "piosenek" przelaczylem na youtubie i innych playerach

O nie.. Nie chciałem tego oglądać, bo w sumie wiedziałem czego się spodziewać i dużo się nie myliłem. Spojrzałem tylko dla tego, że chciałem dołączyć do tego wspaniałego hejtu jaki występuje i dodać coś od siebie.

Powiem tak - mi nie przypadło do gustu. Nie mam nic do tego typu muzyki, bo nawet tam znajduje perełki, jednak ten utwór całkowicie przeleciał i trafił jak kula w płot. Nie dodaje nic od siebie ot jest, bo jest. Nie ma w sobie nic, co pozwoliło się by się wybić. Jest szary tak jak dużo innych rzeczy ostatnio. Jeżeli by to dobrze wypromować przez jakieś super studio to na pewno byłby to murowany hit - nie dlatego, że jest dobre, a dlatego że wypromowane. Dlatego mówię - przemyślcie sobie czego tak na prawdę chcecie, bo z tym, co aktualnie macie za daleko nie zajedziecie. Przynajmniej dla mnie.

@up

zgadzam się, nie wpada nawet koło ucha. Przelatuje bokiem.

@Alpha

Trochę złego słowa moim zdaniem użyłaś, bo do seplenienia brakuje, ale fakt faktem - jak ktoś osłuchany jest to stwierdzi, że coś jest nie tak. ; ) Reszta nie będzie widziała nic złego.

scisk d*py widze straszny tu maja wszyscy i parcie na zazdrosc/zawisc

To się nazywa konstruktywna krytyka, ale czego ja wymagam... Wstawia swoją twórczość i poddaje ją opinii publicznej - przecież normalnym jest że nie będzie tylko słodzenia, a wskazanie błędów i tego, co nam się nie podoba. Jedyną osobą mającą "ścisk d*py" jesteś Ty, bo nie potrafisz dostrzec krytyki i nazywasz to zazdrością.

Zajeżdża mi troche stylówą maroon5 aczkolwiek jest po prostu asłuchalne + podkład beznadzieja, te gwizdanie nie dość że jest parszywe to jeszcze za głośno, a efekt w 2:52 w ogole położył mnie na łopatki bo brzmi jak robiony przez amatora, brzmi po prostu sucho, kto zna ten efekt wie że można to zrobić o niebo lepiej. Z tego co da sie coś wyciągnąć to głos, bo ma potencjał.

+ popieram to co napisała alpha

no i właśnie takie opinie są dobre i konstruktywne, ponieważ jak się zbierze po 1 rzeczy od każdej osoby to można mieć wymierną ocenę co trzeba zmienić a co można zostawić:)

Oczywiście, że zżera nas zazdrość, bo niczego innego nie potrafimy robić i do niczego w życiu nie doszliśmy, bo jesteś marnymi Polaczkami-Cebulaczkami i hejtujemy dla zasady. Weź Ty się rozpędź i z całej siły uderz głową w ścianę, a potem zastanów się, co wypisujesz.

I tak, angielski Twoje "super odnoszącego sukces" kolegi nie jest dobry. Polecam dobry kurs językowy, bo wymowa jest na bardzo niskim poziomie. Może lepiej, żeby kolega na przyszłość śpiewał po polsku, skoro z obcym językiem sobie ewidentnie nie radzi.

Wokal nawet nawet :) coś mi jedzie pop/indie. Ta muzyka niezbyt do tekstu pasuje ale jako całość to z 6/10 nie jest złe. Pozdrów znajomego niech ćwiczy a na pewno uda mu się coś większego/lepszego zmajstrować. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Bardzo miłe dla ucha ;) Niech chłopak ćwiczy, bo w XXI wieku ciężko zaspiewać na LIVE , tak ładnie jak to jest robione z pomocą komputera, i innych wspomagaczy. ;p