Taki z niego „next-gen” jak z koziej d*py trąba, co jednak nie przeszkadza firmie Game321 reklamowania go jako, tu cytat:Next generation 3D ARPB Webgame […] gorgeous graphics.Tak, tak, w świstak siedzi… MU Classic to - tak jak przypuszczał...
Pierwszy trailer "next-genowego" MU Classic
Nie ważne, że pycha (naiwny pr czy głupota po prostu) każe "game321" nazywać MU przez przeglądarkę "next genowym", nie ważne, że to dalej będzie to samo stare, grind MU Online (które znamy dzisiaj z privów chociażby), nie ważne, że to już było, a kolejny grind mmo via www nie zrobi furory w sieci... ważne, że to MU online !
Nawet jeżeli to się okaże crapem, to i tak, przecież to MU Online ! (heh) Ja się jaram i mam nadzieję, że szybko wejdzie w jakąś otwartą fazę testów. Póki co mogę powiedzie tylko, Can't Wait !
Taki z niego „next-gen” jak z koziej d*py trąba, co jednak nie przeszkadza firmie Game321 reklamowania go jako, tu cytat:Next generation 3D ARPB Webgame […] gorgeous graphics.Tak, tak, w świstak siedzi… MU Classic to - tak jak przypuszczał...