Pieskie zycie zlodzieja

Chcialbym opowiedziec wam pewna historie, wczoraj ze swojej glupoty stracilem konto steam. Gosciu z ktorym mialem sie wymienic poprostu mnie oszukal, zablokowal na gg i przepadl. Caly dzisiejszy dzien myslalem nad tym jak odzyskac konto. Sabotaz! Nie odpuszcze! Wracam do domu. Wiedzialem ze gosciu uzywa caly czas tego samego numeru gg. Zalozylem wiec sobie nowe konto i napisalem do niejakiego Marka z zapytaniem "czy nie chce pograc w infestation". Zgodzil sie, nawet chyba ucieszyl. Zaprosilem go na swoj serwer teamspeak, po chwili wszedl i zaczelismy rozmowe. Balem sie z poczatku ze odkryje zamiary jakie mam wobec niego ale jezeli teraz bym zwatpil, poddal sie to moglbym zapomniec o moim koncie. Chcialbym w miedzy czasie podkreslic ze na steamie posiadam dwie gry w ktore w ogole nie gram, bardziej zawzialem sie w tym ze nie odpuszcze zlodziejowi niz faktowi ze przepadly mi dwa w sumie slabe tytuly. Gadamy tak i gadamy, on juz mial zainstalowana gre a ja jej w ogole nie mialem. Musialem jakos zyskac czas. Powiedzialem mu ze mam nie wykrywalnego hacka do Infestation, on oczywiscie polknal haczyk. Poprosilem o maila, i wyslalem mu byle jaki plik z folderu mojej gry. Kazalem mu podmienic ten pliki u siebie co dalo efekt taki ze zaczal mu sie sciagac jakis plik o wadze 1 gb. Mam wiec czas, lecimy dalej. Zalezalo mi na tym aby dowiedziec sie skad jest, gdzie mieszka. W tym momencie nastepuje przelom, szok, zdziwienie. Chryste ale ja mam szczescie... Gosciu jest z tego samego miasta co ja. Zaczalem wiec dopytywac sie gdzie mieszka, co robi i po chwili znalem adres i szkole delikwenta(oczywiscie robilem to z opanowaniem, nie jak kgb podczas przesluchania). Mam maila, adres, szkole... Czas na final mysle sobie. Powiedzialem mu ze ide afk i zaczlem przygotowywac finalny tekst ktory mniej wiecej brzmial tak: "Jestem najszczesliwszym czlowiekm na ziemi, wczoraj mnie okradles a dzis dowiaduje sie ze jestes z tego samego miasta i wiem o Tobie bardzo duzo. Masz teraz dwa wyjscia: 1. Oddajesz mi passy do konta 2. Znajde Cie i sam sobie je wezme.". Final calej tej zabawy wywraca ta opowiesc do gory nogami. :D Wszedlem na swojego maila cos sprawdzic, patrze a tu mail od supportu steam z zresetowanym haslem oraz mailem.

Pozdrawiam

//edit

PS. Czemu opisuje ta sytuacje na tym forum? Bo z tutejszego targowiska dowiedzialem sie o ofercie uzytkownika ScoTube. O dziwo owy uzytkownik dzis stworzyl post w temacie "zmiana nickow" z prosba o zmiane nicku ;)

Opowieść niczego sobie ; D.

Pozdrawiam

Piekna opowiesc, ponadto czytajac twoja koncowa przemowe wybuchlem smiechem, chcialbym byc swiadkiem calej rozmowy xD

@mysle, ze kazdy chcialby miec tyle szczescia co ty ^^

Genialne zagranie i całkowicie popieram opis tego na forum. Mam nadzieję, że użytkownikowi zostanie uniemożliwione kontynuowanie jego działalności.

Osoba, która kradnie i kocha hacki jest na dość niskim poziomie jak dla mnie.

Bravo!

Podziwiam Cię.

Nie wiem czy wiesz, ale to są techniki w stylu hackerów, sam kiedyś używałem.

Jeszcze raz bravo!

haha DOBRA ROBOTA !

Taki plebs trzeba niszczyć, chłopczyk myśli, że jest nietykalny w internetach, a tu BUM ! Sam nadział się na haczyk.

Pozdro

@edit

To ta oferta ?

http://mmorpg.org.pl/forum/classifieds/item/2454-zamienie-konto-guild-wars-2-na-infestation-survivor-stories/

haha DOBRA ROBOTA !Taki plebs trzeba niszczyć, chłopczyk myśli, że jest nietykalny w internetach, a tu BUM ! Sam nadział się na haczyk.Pozdro@editTo ta oferta ?http://mmorpg.org.pl...rvivor-stories/

Nie wiem czy to ta oferta. Próbował mnie oszukać ScoTube a tutaj mamy ofertę nadaną przez użytkownika ScoYT2 chyba że ma multikonto...

//Edit

Brawo dla adminsitracji, obydwa konta zostały zbanowane!!!

Cała ta historia mnie rozwaliła, a w szczególności ta mowa końcowa XD. Pięknie go wkręciłeś.

Miałeś szczęscie... znając adres znalazł bym i dał w morde :>, nawet jeśli konto odzyskałeś

Opowieść genialna, co do @Up a ja bym się śmiał jak byś się przeliczył i to on tobie by dał w mordkę:)

Czy ja wiem czy powinno mu się wtłuc. Większy efekt byłby jak do gimnazjalisty przyszłaby policja. Wyobraźcie sobie co rodzice zrobiliby mu. Zdecydowanie bardziej bolałoby niż siniak na twarzy.

Niesamowite opanowanie, koleś masz łeb na karku. Jestem pod wrażeniem :)

Naprawdę nieźle stary :D Można się pośmiać, a Twój pomysł na odzyskanie konta niesamowity :D Pozdrowionka! :)

Cala ta opowiesc byla pisana wczoraj przeze mnie w pospiechu i jest troche nie skladna, zapomnialem tez dodac pare faktow ale mniejsza o to. ;) Mam swoje konto steam oraz nauczke na przyszlosc zas zlodziejaszek dostal bana na forum (szkoda tylko ze to zdarzenie niczego go nie nauczylo poniewaz wczoraj po tym jak odzyskalem swoje konto steam on zamiescil ponownie na forum ze swojego multikonta ogloszenie o checi wymiany gw2 z infestation). Dziekuje wszystkim goraco za wypowiedzi w tym temacie. Pamietajcie o tym zeby nigdy sie nie poddawac i walczyc o swoje do ostatniego tchu.

Chcialbym opowiedziec wam pewna historie, wczoraj ze swojej glupoty stracilem konto steam. Gosciu z ktorym mialem sie wymienic poprostu mnie oszukal, zablokowal na gg i przepadl. Caly dzisiejszy dzien myslalem nad tym jak odzyskac konto. Sabotaz! Nie odpuszcze! Wracam do domu. Wiedzialem ze gosciu uzywa caly czas tego samego numeru gg. Zalozylem wiec sobie nowe konto i napisalem do niejakiego Marka z zapytaniem "czy nie chce pograc w infestation". Zgodzil sie, nawet chyba ucieszyl. Zaprosilem go na swoj serwer teamspeak, po chwili wszedl i zaczelismy rozmowe. Balem sie z poczatku ze odkryje zamiary jakie mam wobec niego ale jezeli teraz bym zwatpil, poddal sie to moglbym zapomniec o moim koncie. Chcialbym w miedzy czasie podkreslic ze na steamie posiadam dwie gry w ktore w ogole nie gram, bardziej zawzialem sie w tym ze nie odpuszcze zlodziejowi niz faktowi ze przepadly mi dwa w sumie slabe tytuly. Gadamy tak i gadamy, on juz mial zainstalowana gre a ja jej w ogole nie mialem. Musialem jakos zyskac czas. Powiedzialem mu ze mam nie wykrywalnego hacka do Infestation, on oczywiscie polknal haczyk. Poprosilem o maila, i wyslalem mu byle jaki plik z folderu mojej gry. Kazalem mu podmienic ten pliki u siebie co dalo efekt taki ze zaczal mu sie sciagac jakis plik o wadze 1 gb. Mam wiec czas, lecimy dalej. Zalezalo mi na tym aby dowiedziec sie skad jest, gdzie mieszka. W tym momencie nastepuje przelom, szok, zdziwienie. Chryste ale ja mam szczescie... Gosciu jest z tego samego miasta co ja. Zaczalem wiec dopytywac sie gdzie mieszka, co robi i po chwili znalem adres i szkole delikwenta(oczywiscie robilem to z opanowaniem, nie jak kgb podczas przesluchania). Mam maila, adres, szkole... Czas na final mysle sobie. Powiedzialem mu ze ide afk i zaczlem przygotowywac finalny tekst ktory mniej wiecej brzmial tak: "Jestem najszczesliwszym czlowiekm na ziemi, wczoraj mnie okradles a dzis dowiaduje sie ze jestes z tego samego miasta i wiem o Tobie bardzo duzo. Masz teraz dwa wyjscia: 1. Oddajesz mi passy do konta 2. Znajde Cie i sam sobie je wezme.". Final calej tej zabawy wywraca ta opowiesc do gory nogami. :D Wszedlem na swojego maila cos sprawdzic, patrze a tu mail od supportu steam z zresetowanym haslem oraz mailem.

Pozdrawiam

//edit

PS. Czemu opisuje ta sytuacje na tym forum? Bo z tutejszego targowiska dowiedzialem sie o ofercie uzytkownika ScoTube. O dziwo owy uzytkownik dzis stworzyl post w temacie "zmiana nickow" z prosba o zmiane nicku ;)