Pijane pandy wracajom do bojó!

426451_347339561973667_20255333_n.jpg

DRUNK PANDAZ

Zapraszamy!

Drunk Pandaz to gildia nastawiona nie tylko na progress w grze, ale także i na regress umysłowy. Jesteśmy grupą ludzi, przy której Twoja przepona wybuchnie prędzej niż to sobie wyobrażasz, a Twój zapas łez wyczerpie się. Na ogół staramy się być normalni, lecz czy to wychodzi? Nie zawsze.

Jeśli więc jesteś silny psychicznie, nie zawiedziesz się! =)

Ogólnie rzecz biorąc, jestesmy gildią z pewnym stażem. Swojego czasu graliśmy w Eligium (Od tego się w sumie zaczęło), RaiderZ, Neverwinter Online, DK Online, czy TERA, gdzie skład nie zmieniał się albo wcale, albo minimalnie (Oczywiście w znaczeniu nowych pandziorek! =D). W niektórych tytułach byliśmy tylko pionkami, w niektórych zbieraliśmy dość wysokie noty.

ZAMIERZAMY UGRAĆ ROYAL QUEST

Wymagania:

• Umiejętność przyjęcia na klatę krytyki, szkolenie się w tym co robisz źle i najważniejsze - NIE PODDAWAĆ SIĘ!
  • Dojrzałość emocjonalna, ponieważ nie chcemy jednodniowych grajków obrażających się po byle suchym żarciku kogokolwiek;
  • Dojrzałość ogólna, bo z piszczków śmiejemy się na całego (Jeśli to przebolejesz to no problem, możesz grać =D;
  • Komunikator TeamSpeak 3, bo komunikacja to podstawa;
  • Humor, bo to fundament naszego stowarzyszenia alkusów.
  • Przywiązanie i zaangażowanie, bo ludziom zmieniającym gildie częściej niż majtki mówimy stanowcze NIE.
  • Umiejętność idealnego i wielce szlachetnego TROLLINGU.

Co możemy zaoferować:

• Prężnie rozwijającą się społeczność niemoralnych alkoholików, która zrujnuje Twój świat (oczywiście w granicach normy, no i nie zawsze.)
  • Prywatny Kanał TS3 (bo po co być "profesjonalnym" i mieć swój serwer, skoro za 20 zł możesz schlać się jak świnia? =D
  • Niezapomniane wrażenia, do tej pory jak przypomne sobie chwile spędzone z tymi ludźmi to łezka w oku się kręci;
  • Profesjonalne podejście do tematu (Tak, jak trzeba to potrafimy, a co!)
  • ZGRANA ekipa;
  • Dobra zabawa!

Na koniec, mała porcyjka screenshotów (tak wiem, powtarzam się) z poprzednich gier:

screenshot2013051015221.jpg

screenshot2013050202405.jpg

pk2dt.jpg

dkscreenshot20130123173.jpg

dkscreenshot20130122220.jpg

Kontakt:

Senzej: gg: 160959/steam: RAPE BOT/PM

TS: ts24h.pl Kanał 4

Hasło: piwo

Kilka słów na koniec:

Cóż, osobiście uważam że na prawdę warto, ponieważ momenty które przeżyłem z tą gildią, zapadną mi na dłuuuuugo w pamięci (Moja zrujnowana psychika również..). Tak więc jeśli TY, graczu, czujesz że potrzebujesz wspaniałej przygody w doborowym towarzystwie, nie czekaj i zgłoś się! Nie pożałujesz (kogo ja chcę okłamać...), a zabawa jest przednia! Na prawdę! =D

Pozdrawiam

Senzej oraz Drunk Pandaz! =D

haha jest i mój krasnolud z czerwonym irokezem na screenie z neverwinter online

ok jak wyjdzie RQ, pisze się na granie z wami

Też dobrze wspominam swoje chwile w tej gildii w Neverwinter :)

Na RQ też się piszę!

RoyalQuest? I tak mam grać to lepiej z brygadą :) A jak mogę jeszcze zostać nachlaną pandą to tymbardziej. :) Dołaczam się... Przygotujcie kratę dobrego Piwa ;)!

Raczej Ty na wejście przygotuj kratę dobrej wódki :DD

Pisze się. O ile nie macie jakichś wielkich wymagań co do wieku. Ja mutację już przeszedłem i nie wydaje mi się że żebym ''piszczał'' lub coś w tym stylu ;) Zresztą, zobaczycie jak spotkamy się na jakimś Ts`ie ;)

Haha,jest i mój tiefling łotrzyk,ach ta nostalgia. No szkoda chłopaki, że w RQ akurat :<. hipsta pozdrawia src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Edit: J***ć to! Gram z wami ! :D.

Jest już TS!

Wszystkich chętnych zapraszam:

ts24h.pl

Kanał 4

Hasło: piwo :)

F5! :D

Lolololo dopiero teraz zauważłem, że jest TS >.<. dzi po wpadam pogada src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">.

Jak Pić, to z Pandami

pisze się.

A kiedy ten ROYAL QUEST startuje??

jesli bedzie mozliwosc dlanowego to również z chęcią dołącze ;-)

Nigdy z wami nic nie grałem ale jeśli mogę popykać z polakami w RQ to się pisze!

@edit

1GB ram i 1.6ghz dual. Lapek toshiba.

Ujdzie na najmniejszych?

W sumie mogę się skusić na wspólne granie w royal Quest. tak btw hasło na kanał coś nie działa.

Hmm... mi piwo działa :o

Można się dowiedzieć kiedy będzie można pograć w Royal Questa ?.

Grudzień.

Tak sobie pacze to już dużo osób planuje gildie, jednak czuje ze z wami ten czas spędzony na grze spędze najlepiej.

Kto może, to dzisiaj zapraszam o 18 na naszego TS'a.

Tematem przewodnim będą problemy dzisiejszej młodzieży. Atrakcja wieczoru: Śpiewający Szopen!

Zapraszam, warto! :D

426451_347339561973667_20255333_n.jpg

DRUNK PANDAZ

Zapraszamy!

Drunk Pandaz to gildia nastawiona nie tylko na progress w grze, ale także i na regress umysłowy. Jesteśmy grupą ludzi, przy której Twoja przepona wybuchnie prędzej niż to sobie wyobrażasz, a Twój zapas łez wyczerpie się. Na ogół staramy się być normalni, lecz czy to wychodzi? Nie zawsze.

Jeśli więc jesteś silny psychicznie, nie zawiedziesz się! =)

Ogólnie rzecz biorąc, jestesmy gildią z pewnym stażem. Swojego czasu graliśmy w Eligium (Od tego się w sumie zaczęło), RaiderZ, Neverwinter Online, DK Online, czy TERA, gdzie skład nie zmieniał się albo wcale, albo minimalnie (Oczywiście w znaczeniu nowych pandziorek! =D). W niektórych tytułach byliśmy tylko pionkami, w niektórych zbieraliśmy dość wysokie noty.

ZAMIERZAMY UGRAĆ ROYAL QUEST

Wymagania:

• Umiejętność przyjęcia na klatę krytyki, szkolenie się w tym co robisz źle i najważniejsze - NIE PODDAWAĆ SIĘ!
  • Dojrzałość emocjonalna, ponieważ nie chcemy jednodniowych grajków obrażających się po byle suchym żarciku kogokolwiek;
  • Dojrzałość ogólna, bo z piszczków śmiejemy się na całego (Jeśli to przebolejesz to no problem, możesz grać =D;
  • Komunikator TeamSpeak 3, bo komunikacja to podstawa;
  • Humor, bo to fundament naszego stowarzyszenia alkusów.
  • Przywiązanie i zaangażowanie, bo ludziom zmieniającym gildie częściej niż majtki mówimy stanowcze NIE.
  • Umiejętność idealnego i wielce szlachetnego TROLLINGU.

Co możemy zaoferować:

• Prężnie rozwijającą się społeczność niemoralnych alkoholików, która zrujnuje Twój świat (oczywiście w granicach normy, no i nie zawsze.)
  • Prywatny Kanał TS3 (bo po co być "profesjonalnym" i mieć swój serwer, skoro za 20 zł możesz schlać się jak świnia? =D
  • Niezapomniane wrażenia, do tej pory jak przypomne sobie chwile spędzone z tymi ludźmi to łezka w oku się kręci;
  • Profesjonalne podejście do tematu (Tak, jak trzeba to potrafimy, a co!)
  • ZGRANA ekipa;
  • Dobra zabawa!

Na koniec, mała porcyjka screenshotów (tak wiem, powtarzam się) z poprzednich gier:

screenshot2013051015221.jpg

screenshot2013050202405.jpg

pk2dt.jpg

dkscreenshot20130123173.jpg

dkscreenshot20130122220.jpg

Kontakt:

Senzej: gg: 160959/steam: RAPE BOT/PM

TS: ts24h.pl Kanał 4

Hasło: piwo

Kilka słów na koniec:

Cóż, osobiście uważam że na prawdę warto, ponieważ momenty które przeżyłem z tą gildią, zapadną mi na dłuuuuugo w pamięci (Moja zrujnowana psychika również..). Tak więc jeśli TY, graczu, czujesz że potrzebujesz wspaniałej przygody w doborowym towarzystwie, nie czekaj i zgłoś się! Nie pożałujesz (kogo ja chcę okłamać...), a zabawa jest przednia! Na prawdę! =D

Pozdrawiam

Senzej oraz Drunk Pandaz! =D