DRUNK PANDAZ
Zapraszamy!
Drunk Pandaz to gildia nastawiona nie tylko na progress w grze, ale także i na regress umysłowy. Jesteśmy grupą ludzi, przy której Twoja przepona wybuchnie prędzej niż to sobie wyobrażasz, a Twój zapas łez wyczerpie się. Na ogół staramy się być normalni, lecz czy to wychodzi? Nie zawsze.
Jeśli więc jesteś silny psychicznie, nie zawiedziesz się! =)
Ogólnie rzecz biorąc, jestesmy gildią z pewnym stażem. Swojego czasu graliśmy w Eligium (Od tego się w sumie zaczęło), RaiderZ, Neverwinter Online, DK Online, czy TERA, gdzie skład nie zmieniał się albo wcale, albo minimalnie (Oczywiście w znaczeniu nowych pandziorek! =D). W niektórych tytułach byliśmy tylko pionkami, w niektórych zbieraliśmy dość wysokie noty.
ZAMIERZAMY UGRAĆ ROYAL QUEST
Wymagania:
- Umiejętność przyjęcia na klatę krytyki, szkolenie się w tym co robisz źle i najważniejsze - NIE PODDAWAĆ SIĘ!
- Dojrzałość emocjonalna, ponieważ nie chcemy jednodniowych grajków obrażających się po byle suchym żarciku kogokolwiek;
- Dojrzałość ogólna, bo z piszczków śmiejemy się na całego (Jeśli to przebolejesz to no problem, możesz grać =D;
- Komunikator TeamSpeak 3, bo komunikacja to podstawa;
- Humor, bo to fundament naszego stowarzyszenia alkusów.
- Przywiązanie i zaangażowanie, bo ludziom zmieniającym gildie częściej niż majtki mówimy stanowcze NIE.
- Umiejętność idealnego i wielce szlachetnego TROLLINGU.
Co możemy zaoferować:
- Prężnie rozwijającą się społeczność niemoralnych alkoholików, która zrujnuje Twój świat (oczywiście w granicach normy, no i nie zawsze.)
- Prywatny Kanał TS3 (bo po co być "profesjonalnym" i mieć swój serwer, skoro za 20 zł możesz schlać się jak świnia? =D
- Niezapomniane wrażenia, do tej pory jak przypomne sobie chwile spędzone z tymi ludźmi to łezka w oku się kręci;
- Profesjonalne podejście do tematu (Tak, jak trzeba to potrafimy, a co!)
- ZGRANA ekipa;
- Dobra zabawa!
Na koniec, mała porcyjka screenshotów (tak wiem, powtarzam się) z poprzednich gier:
Kontakt:
Senzej: gg: 160959/steam: RAPE BOT/PM
TS: ts24h.pl Kanał 4
Hasło: piwo
Kilka słów na koniec:
Cóż, osobiście uważam że na prawdę warto, ponieważ momenty które przeżyłem z tą gildią, zapadną mi na dłuuuuugo w pamięci (Moja zrujnowana psychika również..). Tak więc jeśli TY, graczu, czujesz że potrzebujesz wspaniałej przygody w doborowym towarzystwie, nie czekaj i zgłoś się! Nie pożałujesz (kogo ja chcę okłamać...), a zabawa jest przednia! Na prawdę! =D
Pozdrawiam
Senzej oraz Drunk Pandaz! =D