Witam. Mam pytanie dot. wyboru piłki na nawierzchnię poliuretanową. Jaka piłka byłaby dobrym wyborem? Rozmiar 4 czy 5? Impact spokey lub nike mercurial fade by się nadały? Cena piłki do ok. 70zł max. Z góry dziękuje za odpowiedzi
Piłka na orlik?
U mnie to wystarczała zwykła piłka za 30zł. Czy zapomnieliście o idei gry w piłkę? Do gry w piłkę nożną nie jest najważniejsza piła tylko LUDZIE z którymi się gra
No tak, ale też nie może się rozlecieć czy rozwalić w miejscu szycia po pierwszym uderzeniu. I też orlik duży dość nie jest więc też pytam o rozmiar 4 czy 5?
I jeszcze jedno pytanie, jak się nazywa materiał co są robione piłki np. nike z taką jakby pianką miekką?
4 są dobre, ale na halę, bo nie odbijają się tak jak 5.
Jeśli chodzi o orlik, to polecam kupić Nike, albo Adidas. Za 70-100 zł kupisz dobrą piłkę która spokojnie wytrzyma nawet i dwa sezony.
U mnie to wystarczała zwykła piłka za 30zł. Czy zapomnieliście o idei gry w piłkę? Do gry w piłkę nożną nie jest najważniejsza piła tylko LUDZIE z którymi się gra
Ja piłek za 30 zł nie polecam. W ogóle ostatni raz taką piłką chyba grałem 10 lat temu na WF-ie w podstawówce. Teraz wstyd z taką się pokazać.
Zresztą uderz piłkę za 30 zł, a taką za 90 zł - różnica jest ogromna. Taka piłka za 30 zł, to nie dość że jest lekka i lata jak balon, to jeszcze nawet 1 sezonu nie wytrzyma - lepiej kupić raz, a dobrze.
No tak, ale też nie może się rozlecieć czy rozwalić w miejscu szycia po pierwszym uderzeniu. I też orlik duży dość nie jest więc też pytam o rozmiar 4 czy 5?I jeszcze jedno pytanie, jak się nazywa materiał co są robione piłki np. nike z taką jakby pianką miekką?
Z pianką ? W sensie chodzi ci o taką gąbkę ? Ta z Euro 2004 na 100% ją miała - teraz one są dość rzadko spotykane. Zobacz może
ADIDAS F50 X-LITE - ogólnie w piłkach z Adidasa dość często można spotkać gąbkę. Najlepiej iść do sklepu i na własne oczy się przekonać.
Ja w domu ogólnie mam 5 piłek (dwie nówki, a trzema gram regularnie - ich stanu nie chcesz widzieć, bo wyglądają jakby miały 5 lat, a gram nimi od kwietnia hehe
Wielkość piłki to oczywiste 5, Bo po co mieszać? Bardziej bym przykuł uwagę wadze i twardości piłki, Im mniejsze boisko tym piłka bardziej narażona na dalekie loty. Więc lepiej wybrać trochę cięższą piłkę i mieć ja przy sobie, a i zawodnicy będą mieć większego kopa.
Okej dzięki wielkie za odpowiedzi, zdecydowałem się na nike Temat do zamknięcia.
Witam. Mam pytanie dot. wyboru piłki na nawierzchnię poliuretanową. Jaka piłka byłaby dobrym wyborem? Rozmiar 4 czy 5? Impact spokey lub nike mercurial fade by się nadały? Cena piłki do ok. 70zł max. Z góry dziękuje za odpowiedzi
Zerknij sobie na stronę sklepu 11teamsports , tam jest bardzo duży wybor piłek - na pewno znajdziesz jakas dobra na nawierzchnię poliuretanowa. Poza tym maja sporo przecenionych produktów, wiec w budżecie sie zmieścisz
raportujcie prosze ziomka dedust2 za pozycjonowanie strony - 2 posty i 2 odnosniki do niej.
Możecie tez tego nie robić a wtedy poza góru będziecie miec jeszcze spamerów …