Pilne ! Komputer na raty w sklepie pytanie!

ja twierdze ,że jestes ignorantem płacisz za kompa jakies 800 zł wiecej birrąc go na raty :D
pracujesz na czarno czyli dziś pracujesz jutro nie, i zostajeż z długiem

kupiłbyś kompa za 1200 zł moze bf4 na najwyszych nei pojdzie ale na średnich tak, i jak odłożysz o bez problemu zmienisz procka i karte , no ale jak chesz sie zadłużac to twoja rzecz

a z tego co widze bf4 dają darmo do radeonów

http://www.purepc.pl/karty_graficzne/battlefield_4_dla_wszystkich_kart_graficznych_amd_radeon_r9

witam serdecznie,

Pytanie do osob zorientowanych otoz mam pewien dylemat poniewaz planuje w poniedzialek wziasc kompa u nas w sklepie na raty, po wstepnej rozmowie z facetem do 3000 tysiecy jest to bez zaswiadczen, zapytal tylko czy jakis dochod mam to mu odpowiedzialem, ze mam. tylko ja pracuje na czarno ale gadalem z szefem i szef zgodzil sie zeby jak cos potwierdzic telefonicznie ze u niego pracuje jakbybyl jakis telefon, wiec jak myslicie przejdzie cos takiego? Sam sprzedawca mi powiedzial ze wlasnie do 3 tysiecy jest bez zaswiadczen i tylko dowod mam ze soba wziasc, a jeszcze tym bardziej szef moze potwierdzic to jak myslicie?? btw nie mam zadnych dlugowm nigdy kredytu w banku nie bralem itp itd jakby to bylo potrzebne tez ;P

Rozmawialem tez z ciotka ktora jest ksiegowa i nie jest pewna ale ponoc banki do 3 tys na sprzet nie sprawdzaja tylko jak maja ochote i to nie zawsze to dzwonia do pracodawcy zapytac czy X osoba pracuje, ze nie trzeba drukow rmua itp