Pilne poszukiwanie MMORPG-a

A więc tak jak w temacie poszukuje darmowego MMORPG.Wymagania i waga nie graja roli. Zależy mi na tym aby gra była utzrymana w klimacie niczym z Władcy Pierscieni (orki elfy krasnoludy i tym podobne)lub ew. takiego futurystycznego.Przydało by się także aby gra nie polegała tylko na walce z mobami i pvp ale była rozbudowana o np. minning czy crafting.Aha i musi byc bow, xbow lub w przypadku futurystycznego jakas fajna bron palna(ja już jakoś tak mam xd).Z góry dziękuje i pozdrawiam

Taaa jest :D Wiec ja ci polece Lineage2 rasy ludzie, orkowie, night elfs, elf, dwarfs, kamaels(nowo dodana rasa) a klas postaci ;) hehehehe jest jeszcze wiecej jest mining jest crafting fishing i duzo wiecej jak Siege na zamki(k**ewsko widowiskowe sa :) ) (sorry za lacine ale te piekne i cudowne rapitarne slowo oddaje sedno sprawy:P ) Co ciekawsze by bawic sie w Crafting musisz zrobic inna postac(dwarfa ktora sie specializuje w tym) a nie kiedy by wydropac materialy musisz je spoilowac. A spoiler to tez inna klasa postaci(tez dwarf ale inna profesja :) co jeszcze hmm sa magowie lucznicy daggerzy tankerzy nukerzy supporty itp :)http://lineage2quests.dundraftsl2j.com/ tu jest opis przejscia questow na poszczegolne profesje :P a tu masz prywatne servery Lineage 2 http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html aha zanim zaczniesz sciagac sprawdz jakiego clienta potrzebuje dany server :) aaa i w L2 nie exp jest najwazniejszy ;) Polecam zapoznac sie z oficialna strona gry www.lineage2.com Bo gra ma SPOORE mozliwosci ale co sie spodziewac jak waga ostatniego clienta to okolo 6GB :)

2 sprawa to WoW :) czyli World of Warcraft :) ja gram od nie dawna chyba z tydzien tez na priv serverach i tez jest za gruby :) chodz nie znam jego jeszcze mozliwosci :) ale swiat jest k**ewsko spory ;p

A jezeli cos futurystycznego polecam RF Online :) tez jest calkiem w dupe i sa fajne givery :P

Spawn wyjasnij mi bo gram w L2 juz z 5 lat ale gdzie ty tam masz mining??????????????. Btw nie nocne elfy tylko Dark elfy a to jednak roznica:)

Tez byl w L2 zagral ale mam klopty z serwerami bo cos mi niedzial :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Spawn wyjasnij mi bo gram w L2 juz z 5 lat ale gdzie ty tam masz mining??????????????. Btw nie nocne elfy tylko Dark elfy a to jednak roznica:)

Mroczne czy nocne whatever :P a co do mining faktycznie nie na all servach jest ale kiedys gralem na fajnym modzie gdzie byl mod do minigu :P

Tez byl w L2 zagral ale mam klopty z serwerami bo cos mi niedzial :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Wiesz jak wbijasz na prywatny server to na ich www powinien byc taki dzial "how to connect" :)

A więc tak jak w temacie poszukuje darmowego MMORPG.Wymagania i waga nie graja roli. Zależy mi na tym aby gra była utzrymana w klimacie niczym z Władcy Pierscieni (orki elfy krasnoludy i tym podobne)lub ew. takiego futurystycznego.Przydało by się także aby gra nie polegała tylko na walce z mobami i pvp ale była rozbudowana o np. minning czy crafting.Aha i musi byc bow, xbow lub w przypadku futurystycznego jakas fajna bron palna(ja już jakoś tak mam xd).Z góry dziękuje i pozdrawiam