Hejoo ! Potrzebuje piosenki na muzyke a dokladnie musze sam przerobic inna prosze o pomoc
Piosenka na muzyke ?!
sprecyzowałbyś swoją prośbę
Chodzi o to , że do jakiegoś utworu musze dac wlasne slowa ;d
Określiłbyś się z jakiego gatunku ma to być...
Gatunek obojetnie tylko piosenka bez wulgaryzmow ;p
Emmm a patrzyłeś może na yt??
Szukalem ale znajac mojego nauczyciela domysli sie ;d Poprostu chcialbym 1 zwrotke jakiejs przerobki od was
A o takie coś ci chodzi?? Talentem muzycznym niestety nie grzeszę.. Na kiedy to masz zrobić?
Na dzis ;d ! Na jutro to oddac musze
Musi być po polszy?
Ta d; pogadalem z nauczycycielem dal mi jeszcze 1 tyg czasu
No to brawo i pracuj.
Musisz byc samodzielny w zyciu Niestety nikt CI nie moze pomoc, musisz pracowac sam, a jak nie to powiem Twojemu nauczycielowi
skyfall adel ?? remix na yt nie wiem
@up mam better sygne
skyfall adel ?? remix na yt nie wiem@up mam better sygne
O kilka dni za pozno napisałeś.
@DOWN mój błąd, wybacz.
@up Matis napisal ze ma jeszcze tydzien czasu...
Masz zrobić tylko słowa, czy będziesz to śpiewał?
Tu masz z polskim tłumaczeniem, utwór bardzo prosty jeżeli chodzi o linię melodyczną, po odpowiednim , niedużym przerobieniem tłumaczenia powinno wyjść:
Co to za problem, napisac wlasne slowa do jakiegos utworu? 10 minut roboty, prosze cie, nie badz taki leniwy, nikt nie zrobi tego za ciebie, my mozemy ci jedynie troche pomoc.
Moja propozycja - wybierz kawalek, najlepiej taki, ktorego sam sluchasz, wtedy bedzie ci latwiej.
Napisz slowa i nam wyslij, a wtedy my mozemy ci pomoc i wtracic swoje uwagi. Inaczej tego nie widze.
Hejoo ! Potrzebuje piosenki na muzyke a dokladnie musze sam przerobic inna prosze o pomoc