Chciałem wam przedstawić grę w której zarabiamy prawdziwe pieniądze. Jest to nowa gra twórców Anno1777 i Goldentowns.
Możemy w niej zarabiać na różne sposoby np. prowadząc firmy, pracując, handlując lub grając na giełdzie. Wszystkie zarobione pieniądze są prawdziwe i możemy je bez problemu wypłacić.
Mamy możliwość otworzenia jednej z 50 firm takich jak handlowa, wydobywcza,budowlana, itd. Gra jest jeszcze w fazie beta ale wszystko co zarobimy jest nasze i zarobione pieniądze możemy wypłacać np na payza na konto bankowe lub inne dostępne metody.
Nie musimy wpłacać żadnych pieniędzy żeby zacząć zarabiać, ale gdybyśmy to zrobili przyspieszyło by to nasz rozwój bo moglibyśmy od razu założyć firmę i na starcie zwiększyć zarobki.
Jeśli ktoś jest zainteresowany tym jak zacząć to kilka wskazówek.
Na początek wystarczy wejść do zakładki Work w grze i wybrać najlepiej płatną ofertę i zacząć w niej pracować (Najlepiej płatna oferta w danej chwili zawsze jest na samej górze). Za pierwszym razem musimy przejść weryfikacje sms, osobiście zrobiłem to na prywatny numer i nie zauważyłem żeby zjadło mi jakieś pieniądze, spamu też nie dostaje żadnego.
Jeszcze jedna ważna rzecz to stawki pracy. W tej chwili wahają się w granicach 2$-3$. Warto poczekać i chodzić do pracy wieczorami kiedy stawki są nieco większe.
Ile dostaniemy idąc do pracy?
Na start nasza produktywność wynosi 10% dlatego za pójście do pracy przy stawce 2.5$ dostaniemy 0.25$. Mając jej 100% dostaniemy całe 2,5$ klikając tylko przycisk Work.
Produktywność zwiększamy poprzez Experience które podnosimy pracując, za każdy dzień pracy dostajemy 2 punkty Experience i codziennie tracimy 1ptk. Automatycznie każdym przepracowanym dniem zarabiamy więcej pieniędzy.
Kolejnym sposobem na podniesienie produktywności jest energia która podnosimy poprzez jedzenie, ubrania, biżuterie, samochody, domy.
Jak jeszcze można zarobić?
kupowanie akcji firm(potem firmy wypłacają stały zarobek),
giełda,
produkcja i sprzedaż towarów stworzonych w naszych firmach.
Mój przykład zarobków
Jak widać dziennie klikając tylko przycisk work zarabiam średnio 0.60$. Co daje miesięcznie 18$ za 1 kliknięcie myszką dziennie.
Zapraszam do gry i dzieleniem się informacjami.
Czysty link do rejestracji (rejestrując się z niego trafiamy pod administratora)
http://www.pipstycoon.com
Oraz mój reflink jeśli ktoś by chciał wspomóc. Jeśli ktoś się z niego zarejestruje z chęcią będę służył pomocą
www.pipstycoon.com/?i=3017