Pipstycoon - Gra przeglądarkowa twórców anno1777

Chciałem wam przedstawić grę w której zarabiamy prawdziwe pieniądze. Jest to nowa gra twórców Anno1777 i Goldentowns.
Możemy w niej zarabiać na różne sposoby np. prowadząc firmy, pracując, handlując lub grając na giełdzie. Wszystkie zarobione pieniądze są prawdziwe i możemy je bez problemu wypłacić.

Mamy możliwość otworzenia jednej z 50 firm takich jak handlowa, wydobywcza,budowlana, itd. Gra jest jeszcze w fazie beta ale wszystko co zarobimy jest nasze i zarobione pieniądze możemy wypłacać np na payza na konto bankowe lub inne dostępne metody.

Nie musimy wpłacać żadnych pieniędzy żeby zacząć zarabiać, ale gdybyśmy to zrobili przyspieszyło by to nasz rozwój bo moglibyśmy od razu założyć firmę i na starcie zwiększyć zarobki.

Jeśli ktoś jest zainteresowany tym jak zacząć to kilka wskazówek.

Na początek wystarczy wejść do zakładki Work w grze i wybrać najlepiej płatną ofertę i zacząć w niej pracować (Najlepiej płatna oferta w danej chwili zawsze jest na samej górze). Za pierwszym razem musimy przejść weryfikacje sms, osobiście zrobiłem to na prywatny numer i nie zauważyłem żeby zjadło mi jakieś pieniądze, spamu też nie dostaje żadnego.

Jeszcze jedna ważna rzecz to stawki pracy. W tej chwili wahają się w granicach 2$-3$. Warto poczekać i chodzić do pracy wieczorami kiedy stawki są nieco większe.

Ile dostaniemy idąc do pracy?
Na start nasza produktywność wynosi 10% dlatego za pójście do pracy przy stawce 2.5$ dostaniemy 0.25$. Mając jej 100% dostaniemy całe 2,5$ klikając tylko przycisk Work.

Produktywność zwiększamy poprzez Experience które podnosimy pracując, za każdy dzień pracy dostajemy 2 punkty Experience i codziennie tracimy 1ptk. Automatycznie każdym przepracowanym dniem zarabiamy więcej pieniędzy.

Kolejnym sposobem na podniesienie produktywności jest energia która podnosimy poprzez jedzenie, ubrania, biżuterie, samochody, domy.

Jak jeszcze można zarobić?

kupowanie akcji firm(potem firmy wypłacają stały zarobek),

giełda,

produkcja i sprzedaż towarów stworzonych w naszych firmach.

Mój przykład zarobków
duze-zarobki-pipstycoon.jpg

Jak widać dziennie klikając tylko przycisk work zarabiam średnio 0.60$. Co daje miesięcznie 18$ za 1 kliknięcie myszką dziennie.

Zapraszam do gry i dzieleniem się informacjami.
Czysty link do rejestracji (rejestrując się z niego trafiamy pod administratora)
http://www.pipstycoon.com

Oraz mój reflink jeśli ktoś by chciał wspomóc. Jeśli ktoś się z niego zarejestruje z chęcią będę służył pomocą
www.pipstycoon.com/?i=3017

W sumie za jedno kliknięcie dziennie to niezła suma. Dzięki za info jeśli będę miał zamiar zagrać, to pewnie zarejestruje się z twojego reflinku.

Też mi się wydaje że nie jest źle jak za jedno kliknięcie, sam zbliżam się powoli do otwarcia pierwszej firmy więc ciekawe jak wtedy zarobki się podniosą :)

Zarejstrowalem sie z twojego linku i zarobilem pierwsze 20 centow :D Rozumiem ze zeby stworzyc wlasna firme trzeba zaplacic gdzies okreslona liczbe hajsu?

Weryfikacja sms ? Napewno bezpieczne to jest ?

Ja dałem prywatny nr, znajomi też i nie zjadło nic pieniędzy, spamu też nie dostaję, firma która tworzy tą grę działa już od lat i dała zarobić ludziom spore pieniądze.

Co do otworzenia firmy to już koszt około 18$ na start. Za 3-5$ dolarów kupujemy licencje na firmę cena zależy od tego jaką chcemy mieć firmę. Do tego dochodzi wynajęcie lokalu chyba też około 5$, no i trzeba kupić narzędzia żeby firma mogła zacząć pracować, w tej chwili koszt to też około 5$ ale otwiera się coraz więcej firm z narzędziami, cena tutaj powinna jeszcze spaść. No i jeszcze trzeba opłacić pracowników.

Jeszcze taka mała rada, w tej chwili stawki za prace skaczą od 2$ do 3$, najwięcej ludzi chodzi do pracy właśnie w godzinach popołudniowych i stawki są wtedy mniejsze, chociaż zdarzają się wyjątki. Warto czekać aż stawka pracy wzrośnie do minimum 2,50$. Z każdym dniem nasza produktywność rośnie i zarabiamy więcej.

NIE RADZĘ ZAKŁADAĆ KONTA ANI TYM BARDZIEJ WPŁACAĆ TAM PIENIĘDZY.

Jest to zwykła piramida finansowa + wyłudzarnia danych + najprawdopodobniej zapisanie na usługi premium.

Wszedłem, zerknąłem, śmierdzi mocno fekaliami.

- na forum może 10 postów, forum stoi może miesiąc, żadnych odpowiedzi adminów

- brak cennika opłat za sms przy podawaniu numeru

- pusta sekcja legal na stronie: brak regulaminów, kontaktu, cenników, itp itp

Nie piszę tego, bo żałuje wam pieniędzy, tylko ostrzegam wszystkich skuszonych obietnicą łatwego zarobku - nic tu ni zarobicie, a tylko wtopić możecie

Nie wydaje mi się żeby to była zwykła piramida finansowa, wystarczy poczytać o ich wcześniejszych grach i zobaczysz ile ludzie tam zarabiali. Po tylu latach i już 2 innych produkcjach wypuszczonych w sieci znalazł byś o nich same negatywy.

To że ludzie nie używają tam forum o niczym nie świadczy. Sam używam 2 innych gdzie ludzie wymieniają się doświadczeniami i nikt nie napisał nic co by świadczyło źle o tej produkcji. Kontakt z administracją masz poprzez stronę dopiero po zalogowaniu się.

Po co ma być cennik opłat podczas podawania numeru skoro tych opłat nie ma?

Sporo rzeczy jeszcze nie działa i jest jeszcze pustych, to samo tyczy się sekcji legal, gra jeszcze nie miała swojej premiery z czasem pewnie wszystkie działy będą uzupełnione.

Nie rozumiem gdzie tu można wtopić pieniądze skoro nikt ich Ci nie zabiera w żaden sposób i tym bardziej nikt nie każe wpłacać tam pieniądze?

Chciałem wam przedstawić grę w której zarabiamy prawdziwe pieniądze. Jest to nowa gra twórców Anno1777 i Goldentowns.
Możemy w niej zarabiać na różne sposoby np. prowadząc firmy, pracując, handlując lub grając na giełdzie. Wszystkie zarobione pieniądze są prawdziwe i możemy je bez problemu wypłacić.

Mamy możliwość otworzenia jednej z 50 firm takich jak handlowa, wydobywcza,budowlana, itd. Gra jest jeszcze w fazie beta ale wszystko co zarobimy jest nasze i zarobione pieniądze możemy wypłacać np na payza na konto bankowe lub inne dostępne metody.

Nie musimy wpłacać żadnych pieniędzy żeby zacząć zarabiać, ale gdybyśmy to zrobili przyspieszyło by to nasz rozwój bo moglibyśmy od razu założyć firmę i na starcie zwiększyć zarobki.

Jeśli ktoś jest zainteresowany tym jak zacząć to kilka wskazówek.

Na początek wystarczy wejść do zakładki Work w grze i wybrać najlepiej płatną ofertę i zacząć w niej pracować (Najlepiej płatna oferta w danej chwili zawsze jest na samej górze). Za pierwszym razem musimy przejść weryfikacje sms, osobiście zrobiłem to na prywatny numer i nie zauważyłem żeby zjadło mi jakieś pieniądze, spamu też nie dostaje żadnego.

Jeszcze jedna ważna rzecz to stawki pracy. W tej chwili wahają się w granicach 2$-3$. Warto poczekać i chodzić do pracy wieczorami kiedy stawki są nieco większe.

Ile dostaniemy idąc do pracy?
Na start nasza produktywność wynosi 10% dlatego za pójście do pracy przy stawce 2.5$ dostaniemy 0.25$. Mając jej 100% dostaniemy całe 2,5$ klikając tylko przycisk Work.

Produktywność zwiększamy poprzez Experience które podnosimy pracując, za każdy dzień pracy dostajemy 2 punkty Experience i codziennie tracimy 1ptk. Automatycznie każdym przepracowanym dniem zarabiamy więcej pieniędzy.

Kolejnym sposobem na podniesienie produktywności jest energia która podnosimy poprzez jedzenie, ubrania, biżuterie, samochody, domy.

Jak jeszcze można zarobić?

kupowanie akcji firm(potem firmy wypłacają stały zarobek),

giełda,

produkcja i sprzedaż towarów stworzonych w naszych firmach.

Mój przykład zarobków
duze-zarobki-pipstycoon.jpg

Jak widać dziennie klikając tylko przycisk work zarabiam średnio 0.60$. Co daje miesięcznie 18$ za 1 kliknięcie myszką dziennie.

Zapraszam do gry i dzieleniem się informacjami.
Czysty link do rejestracji (rejestrując się z niego trafiamy pod administratora)
http://www.pipstycoon.com

Oraz mój reflink jeśli ktoś by chciał wspomóc. Jeśli ktoś się z niego zarejestruje z chęcią będę służył pomocą
www.pipstycoon.com/?i=3017