Siemanko!
Nie bardzo znam się na grafice, stąd prośba czy ktoś mógłby zrobić dla mnie dość prosty avatar na steama, który będzie zawierał: uśmiechniętą animkę (Najlepiej z kocimi uszami, co by do nicku pasowało ;D) oraz skrzyżowane piszczele - czyli w skrócie piracką flagę. Wszystko biało czarne, chyba, że animka nie będzie wyglądać kawaii to może być w kolorze Jeszcze jakby się dało, to zrobić wersję bez i z napisem "Happy Piratesss". Z góry dzięki!
Wiele do zaoferowania w zamian nie mam, ale myślę, że jakiś upominek na steamie mógłbym podesłać czy cuś
Piracki avatar na steam!
Odświeżam!
Zależy mi na tym Bombowy by było, gdyby ta flaga jeszcze była lekko pofalowana
Jak komuś nie pasuje podarek na steamie w zamian to można się jakoś dogadać inaczej! Wszystko na PW
Takie no lekko nowoczesne, animka to mi z googli znalazło postać z gry o księżniczkach online.
Czcionka taka jak w tych komiksach chińskich co to je tłumaczyłem kiedyś, więc myślę, że pasuje.
Jako upominek może być gta V steamowa wersja, bo mam tylko na socialclubie.
Łap coś na szybko zrobiłem ogólnie nie wiem dlaczego tutaj na forum dodaje do przezroczystego gifu jakąś otoczkę białą
Takie coś zrobiłem może sie spodoba :]
@Kurtyzana, @RainStigma no chłopaki, muszę powiedzieć, że mega pozytywnie mnie zaskoczyliście
Kurtyzana zrobił dokładnie taki avek, o jakim myślałem i w dodatku w każdej możliwej wersji! Piękna sprawa Jak nie dostanę nic lepszego to chyba mamy zwycięzcę
Rain natomiast zrobił coś ciekawego, fajne tło i czcionka, ale (bez urazy) animka, którą wstawiłeś nie bardzo pasuje według mnie do całości, nie mniej jednak pomysł bardzo fajny
Każdemu oczywiście dam lajka - czekam jeszcze na kilka prac, które mają mi nadesłać przez PW i jak wybiorę już tą jedną jedyną, to później wezmę jeszcze drugie i trzecie miejsce i coś w ramach podziękowania za Waszą pracę dam
Jeszcze raz wielkie dzięki i czekam na kolejne prace od Was! Jesteście wielcy ludzie!
@Edit: Rain, poprawiona wersja mega!
Zrobiłem jeszcze chibi wersje
Haha chibi Kurde, ale wybór..a w dodatku wszystkie fajne
Siemanko!
Nie bardzo znam się na grafice, stąd prośba czy ktoś mógłby zrobić dla mnie dość prosty avatar na steama, który będzie zawierał: uśmiechniętą animkę (Najlepiej z kocimi uszami, co by do nicku pasowało ;D) oraz skrzyżowane piszczele - czyli w skrócie piracką flagę. Wszystko biało czarne, chyba, że animka nie będzie wyglądać kawaii to może być w kolorze Jeszcze jakby się dało, to zrobić wersję bez i z napisem "Happy Piratesss". Z góry dzięki!
Wiele do zaoferowania w zamian nie mam, ale myślę, że jakiś upominek na steamie mógłbym podesłać czy cuś