widzę że więcej jest piratów na tej stronie więc proponuje ban na 48h
to tylko sugestia
to tylko sugestia
Piractwo nie podlega pod bana, według regulaminu.
Chyba można zamknąć.
Jestem, byłem, będę piratem i jakiś użytkowniczek + banik mnie nie przekona
co mają gry MMORPG do Piractwa? ok za stawianie pirackich stron to ok bo chyba każdy pirat umie wpisać w google np : Borderlands 2 torrent/peb/exsite/chomikuj/darkwazer
tak jak kolega wyżej nic nie ma takiego w reg.
jest tylko zmianka o zakazie podawanie hacków etc.
@down i Reloded
pewnie masz orginalnego windowsa za 400 zł na kredęsie i całą muzykę tylko na płytach z empiku itd.
pewnie że mam pirackie gry, filmy i ciebie w nosie
niech będą błogosławieni razor1911 i SKIDROW
Edit:
Święty razorze1911 i SKIDROW módl się za nami .
Edit zapomniałem dopisać Amen.
Reloaded i BlackBox też
Edit: No i jeszcze FLT
a i nie zapomnijmy o naszych rodakach theta (czy jakoś tak) i Prophet
bądźmy szczerzy w Polsce zawsze będzie dużo piractwa z tej przyczyny ze u nas wszystko jest bardzo drogie i jak na przykład ktoś w dniu premiery czy nawet tydzień po chciał kupi gre Call of Duty 4 na ps3 to musiał zapłacić 230 zl a gry jeśli nie gra się online jest na aż 8 godzin wiec prosty rachunek nie opłaca się kupować gry...ja mam o tyle dobrze ze gram w jrpg i sobie mogę kupić oryginalne gry bo by przejść nie które na maks z lvl, questami itp to gra się od 40-200h :]
Gadanie. Teraz nowe gry szybko przechodzą do tanich serii. Ludzie po prostu są pazerni i nawet jakby gra była za mniej niż 10 zł to by ją spiracili.
Bez sensowny temat do zamknięcia zanim pojawią tu się zbędne kłótnie .
Ano temat bez sensu, po prostu pirackie tematy niech będą zamykane a autorzy odpowiednio nagradzani, ale tak chyba jest teraz, więc chyba temat niepotrzebny.
Poza tym ja sam założyłem temat dotyczący piractwa, gdzie można się wypowiadać na temat
to tylko sugestia