Pirates of the Burning Sea - United Polish Navy

Witam!

Goraco zachecam wszystkich lubiacych pirackie klimaty, walke na morzu, dobra ekonomie i nieszablonowa rozrywke do gry: Pirates of the Burning Sea i naszego polskiego society (gildii) - United Polish Navy. Gra jes darmowa i znajdziecie ja na stronie www.portalusgames.com. Gramy jako nacja angielska na serwerze Roberts i zapraszamy wszystkich zainteresowanych do nas! posiadamy wlasny kanal na Teamspeak oraz sluzymy pomoca kazdemu nowemu w grze!

Do zobaczenia na Karaibach!

Bart

zobacze :) narazie jak gra wygląda i czy przypadnie mi do gustu :)

Super! gra nie ma konkurencji szczegolnie od kiedy umarlo Pirates of the Caribbean Online! Jak zainstalujesz wybierz serwer Roberts i nacje brytyjska i spamuj czat po polsku ktos cie zrekrutuje! do zobaczenia w grze!

Aż sam zobacze co gra oferuje , duzy jest tam online ?

a jak zrobie postać w nacji Francuskiej to nie będę mógł do was dołączyć?

Czy duzo ludzi? nie wiem na pewno nie mozna tego porownywac do GW2 czy WoWa. Populacja nie jest jakos specjalnie wielka gdyz gra ma slaba reklame.

Jak zrobisz francuza to jedyne co to bedziemy mogli cie zatopic:P a tak na powaznie musisz byc brytyjczykiem zeby do nas dolaczyc.

Pozdrawiam i zapraszam

Podbijam! Dalej rekrutujemy i gramy caly czas!

Witam!

Goraco zachecam wszystkich lubiacych pirackie klimaty, walke na morzu, dobra ekonomie i nieszablonowa rozrywke do gry: Pirates of the Burning Sea i naszego polskiego society (gildii) - United Polish Navy. Gra jes darmowa i znajdziecie ja na stronie www.portalusgames.com. Gramy jako nacja angielska na serwerze Roberts i zapraszamy wszystkich zainteresowanych do nas! posiadamy wlasny kanal na Teamspeak oraz sluzymy pomoca kazdemu nowemu w grze!

Do zobaczenia na Karaibach!

Bart