Pirates of the Burning Sea

Co do kupowania to Van Hoorn Snow(12lvl) i postillionen frigate(20lvl) na początku. To wystarczy Ci do 25 lvlu. Są to uniwersalne okręty, które pasują każdej klasie postaci.

Ważne jest żebyś na początku zrobił linię questów tutoriala ekonomicznego. Chodzi o to żebyś w porcie Bartica miał magazyn. Magazyny to ważny element gry, bo okręty oczywiście mają swoją ładowność.

Najważniejsze to skontaktować się z society polskim. United Polish Navy(UPN) u brytyjczyków, lub jak wolisz hiszpanów to Polish Sea Wolves(PSW). W UPN jest nadal chyba więcej Polaków.

PS. Okręty kupisz w Auction House, questy Cię tam zaprowadzą. To taki typek stojący w jednym z budynków na skrzynce i robiący dym. Jeśli chodzi o society to spamuj na kanale czatu nation. Przy polu do pisania masz przycisk do rozsuwania listy i wyboru czatu do pisania.

Nie kupuj any Pastylki ani Van Hoorna, do 25 lvl spokojnie lecisz na flotkach od 25 lvl stralka i jazda, misje na Nowej Grenadzie (u hiszpanow) pozniej jakoś dociągasz do 37 (w santiago, santo domingo, PR i Tortudze) od 37 san marcos, pozniej to co brakuje do 45 w Cayo de Marquis a od 45 jaqueme i Somerset.

O ile wejdzie do society :D .

Witam swiatecznie

Zaczne od offtopa:

Dobry "miglanc" z ciebie torrek:) Sam dostawales za darmo okrety od MoD a teraz mowisz ze to bez sensu? wtedy nie bylo? :) Do babaya i palgieldy mam to ze sa wrednymi xteamersami i jak jest tylko okazja wskakuja na piratow i walcza z nami zeby jak najwiecej nam w szykach namieszac (np. WE wczoraj), ale to taki "ruski" styl w ktory najwidoczniej dobrze sie wpasowales robiac sobie pirata z ruskim nikiem:) Wstyd...o nie pewnie chciales sie zakamuflowac:)

Mnie cieszy jedno nasze society rosnie w sile i mam nadzieje ze dalej tak bedzie! Wiec ponawiam apel:) przylaczajcie sie do UPN!

Pozdro

Konto z ruskim nickiem dostałem od Rufusa, tak gwoli ścisłości i sam dobrze wiesz że już nie gram piratem :)

A tak dostawałem okręty za darmo z MoD ale generalnie wszyscy gracze którzy grali pew pew w tym soc i dostawali okręty za free, robili eco dla society.

Inna sprawa jest z tym co robi Zion, który rozdaje Concordy i inne 2nd rate za darmo:(

Żeby nie bylo do końca offtopowo to raport z RR pb.

Mapa Stingray Island, wychodzimy toporkiem i szybko spotykamy brytyjczyków, którzy blokują dostep do miasta, trochę się krecimy od wyspy do wyspy, jestem celem, nie dostaje bloka przez kilka minut ale bryci nie stwarzają zagrożenia...

Topimy kilku i przecinamy ich flotę na dwie części, jedni uciekają przed nami a reszta goni Nas, topimy kilku reszta wyklikuje, grupa z tyłu ucieka do fortu a jeden rusek griefuje.

Pograne....

Na pb o plate pojawiło się tylko 10 brytyjczyków :(

GF

Na RR nie mielismy dowodzenia wcale dlatego wyszlo jak wyszlo czyli lipa totalna. W pewnym momencie chialem dowodzic ale paru ruskow robilo co chcialo paru nie mielismy na TS a reszta nie miala ochoty walczyc najwidoczniej. RvR znowu padnie przez to za to bedziemy was topic na OS:) bo tam wystarczy 10 zgranych graczy a nie 24 ktorych teraz nie ma u brytow:)

Offtop:

Cytuje torrero: "O flipowaniu eco portów nie ja mówiłem, tylko uprzedzałem Mario że członkowie nacji chcą to zrobić"

Jestes zwyklym kretaczem i klamca dodatkowo oklamujesz samego siebie:) i wszystkich tu na forum:) to schozenie nazywane jest : mitomania. Oto dowod:

ct-flip.jpg

Dla mniej wtajemniczonych Charlestown to nasz glowny port ekonomiczny :)

Milego flipowania

Charlestown za PdP proste :)

A na OS wygraliście jak do tej pory kilka walk wczoraj więc narazie powtrzymaj ten entuzjazm :)

Sami zaczeliscie flip CT kiedy walczylismy o D`ilse i dostaliscie po d*pie:) przy 9,4 k punktow. Dlatego polecieli flipowac wam PdP + kazde 10 v 10 w jakim bylem ostanio przeciwko donom wygrywalismy. Poza jednym 6v6 gdzie padlem w achillesie. Pokazalem ziomkom z society co ty tu piszesz i mamy niezla polewke z twoich argumentow:P Serio. Chciales grac z polakami a pozostali ci jugole ruskie i kij wie kto:) bo nikt tu cie nie chce widziec wiecej:) a w szczegolnoci Mario;) Milego plywania

Więc do zobaczenia na OS, w uczciwej walce albo na pb, sorry zapomniałem Wy już nie będziecie chodzili na pb w tej mapie :c

A no i z tego co słyszalem to po d*pie dostaliście Wy pod CT w walce 10v10, gdie Nasi potopili Wam third rate i inne ciężkie graty :)

Zaimki osobowe piszemy z wielkiej litery ;p

Lepiej napisz "dzienniczek praktyk" a nie "filozuj" tutaj:) Jestes po zlej stronie i zawsze tam bedziesz:) Czytaj ze zrozumieniem: w walkach ktorych ja bylem...we wspomnianym 10v10 byl Tomasz i Lucy jezeli pamietam i reszta z goats + montoya.

Niewazne. Wazne ze kolejny raz pokazalas swoje falszywe oblicze:) mowisz co innego robisz co innego...wkurzyles Maria a to nikomu sie jeszce nie udalo:) Gratulacje! Mieliscie choc jedna walke na flipie CT? nie? to tym wieksze gratulacje!

Takie frajerskie akcje tylko umacniaja nasze przekonanie o tym ze trzeba tepic to talatajstwo w czym dzis utwierdzili mnie inni czlonkowie UPN:) a co sam wiedzialem od dawna...Sfipujcie jutro STJ najlepiej z rana albo w nocy:) My tymczasem sobie pofleetujemy, nazbieramy kasy, posmiejemy sie na TS-ie, podlewelujemy nowych a na koniec dostaniemy swoje citation of conquest:)

Farewell

No cuż, CT za Plate, pozatym flipy eco portów to jedyna szansa że lolbryci przyjdą na pb :D

I znowu masz pretensje do Naszej nacji że poprostu jestęsmy najlepsi... ;c

Flip w primetime - źle, czego Ty jeszcze chcesz, mamy wywiesić białą flagę na początku kolejki ?

Najlepsze pirackie MMORPG jakie istnieje, oprocz Tales of Pirates.

Najlepsze pirackie MMORPG jakie istnieje, oprocz Tales of Pirates.

Dla mnie jest to najlepsze MMORPG jakie istnieje a także jedna z najlepszych gier :)

Torero upokuj sie jestes jakims dzieciakiem ktory ma fochy jak moja stara ........

ciągle piszesz że to nie ty jestes winny ,ale zawsze wychodzi ze przez ciebie same problemy sa

cale szczescie ze przestalem grac na donach , bo bym chyba zglupial tak jak ty i twoje ruskie dony

nie chce mi sie juz gadac wez sie w garsc i dorosnij

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Szykuja sie powazne zmiany w ekonomi w grze! Portalusgames zamiescil pierwszy z develogow na ten temat:

http://portalusgames.com/news/2014/4/22/economic-expansion-1-introduction#commentsWrapper

Wiecej szczegolow beda podawali niedlugo. Jak narazie widac dosyc duze zmiany. Czy dobre? Zobaczymy...

bart słyszałem że sony ma grę wykupić od portalus ma się to stać w ciągu tego roku,mają z niej zrobić b2p z wczesnym dostępem na steama negocaje trwają od jakiegoś czasu. o czywiscie bedzie reset kont.

Plotki pewnie:) pozbyli sie jej bo byla nierentowna wg nich gdy gralo w nia 10 razy wiecej ludzi niz teraz i nagle chcieliby ja spowrotem? Bez sensu...podaj zrodlo twoich plotek Radek:) Pozatym jesli zresteuja ludzia konta nikt w to grac juz nie bedzie:)

Kolejny beznadziejny patch, każda zmiana robiona przez tych debili, sprawia że servery staję się coraz bardziej puste :<

Hiszpańska inwazja na antigue rozpoczęta:D

Lol

Krzyz na droge...szkoda tylko ze zepsujecie im zabawe swoimi flipami dopoludnia :)

LolKrzyz na droge...szkoda tylko ze zepsujecie im zabawe swoimi flipami dopoludnia

A kto powiedział że idziemy flipować ?

Idziemy pobawić się w Pb i PvP

Forum wróciło

http://forums.burningsea.com/forum