Witam,
Jak widać niedawno zarejestrowałem konto. Założyłem je by napisać posta w dziale "Szukam MMO" - niestety, ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że nie mam ku temu odpowiednich uprawnień. Krótkie wyszukiwanie w archiwum forum i już wiem dlaczego - trzeba mieć 20 postów żeby pisać w tym dziale. Aha...
No cóż, rozumiem z tego, że dział ten który służy wyłączenie otrzymaniu pomocy a nie udzielaniu jej jest dostępny dopiero dla użytkowników stałych, jako forma "nagrody". Kłóci się to trochę z moją wizją forum dyskusyjnego jako takiego ale ok - takie zasady.
Zacząłem więc przeglądać zasoby forum i okazało się, że jest tu dział o LoLu i to całkiem spory. O! W tą grę trochę gram i choć nie jestem ekspertem to na pewno będę mógł komuś pomóc - zdobędę te 20 postów nie spamując a pisząc na temat - fajnie :-)
I tak napisałem ze dwa posty w tym dziale po czym naszła mnie wena by napisać poradnik do LoLa o jednym z bohaterów... Taaak wiem, że masa tego, ale z drugiej strony każdy rzuca nowe światło na bohatera. Sam gdy zaczynam zabawę nowym herosem zapoznaję się z co najmniej kilkoma poradnikami na jego temat by być w miarę rozeznanym. Poza tym pomyślałem sobie, że jest to fajne miejsce by opublikować taki poradnik. W najgorszym razie post nie był by zbyt często czytany ale na pewno nie można by go nazwać spamem żadnego rodzaju.
Iiiii tu niespodzianka. W dziale z poradnikami także nie mogę nic napisać. No i tutaj już żadnego argumentu za takim ograniczeniem nie jestem w stanie znaleźć toteż uprzejmie zapytuję - czym jest taka blokada spowodowana? :-)
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam forumowiczów.