Pisarze Fantasy

Heeelooł ! Moja koleżanka ostatnio stworzyła stronę/blog o pisaniu powieści Fantasy :D Jak na razie są tylko dwie osoby ja jako Ichi Noar i koleżanka jako Shapphira. Byłbym wdzięczny gdyby kogoś to zainteresowało i pomogli by przy rozwoju strony oto link http://gnpibf.dbv.pl/ . Strona jest obskurna ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma. Pozdrawiam Kakeru :*

Wszystko fajnie, ale po co reklamowac stronke, ktora jest zupelnie pusta? Chodzi mi o to, ze wszystkie dzialy, ktora tam sie znajduja, nie maja zadnych tresci. Wszystko jest w budowie. Jesli juz chcecie funkcjonowac, jako stronka, gdzie ludzie maja publikowac swoje opowiadania, to chyba przed rozpoczeciem kampanii zwanej reklama, poinniscie jako tako ta stronke zapelnic. Jak to sie stanie, napisz nowego posta w tym temacie, a wtedy raz jeszce wejde na wasza strone i zobacze czy bylo warto ; p.

Dzz. zrobiłem to bo potrzebujemy ludzi dzięki tej reklamie już zaczęliśmy jakiś postęp. Na razie planujemy itd. za pare dni/tygodni będzie lepiej. Obiecuje . Pozdrawiam Kakeru

(Z góry przepraszam za double post) Hej ludzie. Zakurzony temat, nie? Ale nasza strona się jako tako rozwinęła, i miała mały kryzys. To, jeśli lubicie fantasy, wpadajcie na gnpibf.dbv.pl !

Troche archeologia, ale co do tematu.

Polecam przenieść serwis na jakiś prywatny hosting, z możliwością podmiany plików, najlepiej płatny, dla braku reklam, chociaż 3 zł smsem na proserwer.pl albo webd.pl , polecam równierz zmianę z php fusion na jakąś joomlę, lub ciekawe forum, np. vbulletin lub z darmowych smf / phpby przemo, i dobrać ładną skórkę, i ładne logo, bo odstrasza.

Wiesz, dzięki za radę itd. Ale, ja się na tym ni w ząb nie znam. Przydałaby się pomoc fachowa, i instrukcje (lol) ale domenę mógłbym opłacić.

Naprawdę, serdecznie dziękuje za ofertę pomocy, Egzorcysto ;).

Heeelooł ! Moja koleżanka ostatnio stworzyła stronę/blog o pisaniu powieści Fantasy :D Jak na razie są tylko dwie osoby ja jako Ichi Noar i koleżanka jako Shapphira. Byłbym wdzięczny gdyby kogoś to zainteresowało i pomogli by przy rozwoju strony oto link http://gnpibf.dbv.pl/ . Strona jest obskurna ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma. Pozdrawiam Kakeru :*