Piszę, bo mogę!

Od wczoraj męczy mnie to pytanie a bałem się zapytać w jego temacie "Ban" bo jeszcze dostałbym warna za coś albo co gorsza bana. Znalazłem ten temat "Piszę, bo mogę" i pytam.

Może osoba która dała mu SB lubi krakersy, co?

Proszę Mój reflink do tremorgames : http://www.tremorgames.com/?ref=86066 :D

Zapewne ktoś z administracji go polubił... ;-)

Albo po prostu bywa, a nie pisze głupot. :P

sprawdzam coś

mod_ico.png
Zamykam

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy
Nie podszywać się pod morerację.

o kurde jutro poniedziałek :(

35141356592781393939.png

Koniec ferii i za dwa i pól miecha matura. Może wojna wybuchnie i nie będę musiał pisać hu3 hu3

jedziem jedziem evry bady na parkiet ~~

Nie miałabym nic przeciwko takiej małej, niegroźnej wojnie i żebym z tego powodu nie musiała iść do pracy i na zajęcia. Chociaż tydzień, tylko niech nie odłączają neta i nie zamykają biedronki obok.

JADOM JADOM JADOM ~~!!!!!!!!!!

Jakie dzisiaj stworzymy dzieło przywoływaczu ?

Nie miałabym nic przeciwko takiej małej, niegroźnej wojnie i żebym z tego powodu nie musiała iść do pracy i na zajęcia. Chociaż tydzień, tylko niech nie odłączają neta i nie zamykają biedronki obok.

Nie ma niegroźnej wojny, ponieważ każda wojna ponosi za sobą ofiary. Pewnie Ci, którzy byli by na froncie tej twojej "małej, nie groźnej wojenki" nie mieliby nic przeciwko temu, abyś się z nimi wtedy zamieniła miejscami. Pozdro dla Ciebie, jeżeli nie pójście do pracy/zajęć z powodu wojny będzie dla Ciebie miłe.

Chodziło mi bardziej o napiętą sytuacje niż prawdziwe działania wojenne :P

No, to zmienia postać rzeczy.

Po co się ten Putin tak pieprzy z tym wszystkim, niech wyśle armie i Ukraina będzie jego w kilkanaście godzin.

dokładnie, w pizdu z Ukrainą, Putin liczymy na ciebie

dokładnie, w pizdu z Ukrainą, Putin liczymy na ciebie

Właśnie, precz z rusofobami.

Królestwo dla tego kto "przyćmi" tego Putina-terrorystę.

Putin to fajny gość, chciał bym być taki jak on jak dorosnę