Piszę, bo mogę!

W sumie z tym " zje nasra i ma wyjebke na ciebie i jeszcze cie podrapie jak bedzie w zlym humorze " to już zależy od kota, sam miałem ich kilka w życiu, wszystkie zdechły spokojną śmiercią ze starości albo samochodu, teraz jak moja kobitka ma kota to jej go kradnę i w sumie mam kolejnego kota, więc trochę znam się na rzeczy. Wracając do tematu: Jak już mówiłem, zalezy od kota. Są i takie jak opisujesz, ale są i takie które nie odstąpią cię na krok. Psa też mam i według mnie jest głupszy od kota, do tego pazerny jak świnia (sorry bekoniki) i będzie obskakiwał tego, kto da mu więcej żarcia. :rolleyes:

stereotyp nie bierze sie przez skrajne wypadki a wyglad ogolny wiekszosci ;p

Zatem każdy włoch to przystojny kucharz ? Każdy polak wali wódę na umór do tego ścigając się w tym z ruskim ?

Najwidoczniej nie trafiłeś nigdy na fajnego kota. :-D

Ja mam takiego kota że ciągle się łasi, przyjdzie się uwali kolo Ciebie itd. :-P

@RayXX bo wiele kotów takich jest :D. Fakt, są czasem sukinkotami ale to ma swój urok :>. Ostatnio Mrusia mojej dziewczyny chodziła na haju kilka godzin za dużo po narkozie, jedząc zasnęła łebkiem w misce >.<

http://pl.memgenerator.pl/mem/wyszedl-i-nie-dal-mi-zarcia-nasram-mu-w-kapcie-pl-ffffff XD

Oj tak z kotami bywa naprawde różnie... wiem bo sam mm pare :P

Mam kotke z 5/6lat która potrawi przyjść i się zacząc kulać obok ciebie.

A inne są GIT tylko gdy czegoś gdy czegoś chcą. Ale bywają i takie co tylko drapać potrawią.

na mieście się mówi że kot to gejowskie zwierze

@FlashGordon W dziwnym mieście musisz żyć. Taki pudel w sumie jest gejowski, ale kot ? :o Z tym się jeszcze nie spotkałem.

Ja również nic takiego nie słyszałem. :-D

Jak tam w ogóle u Was? W domu wszyscy zdrowi ?

(Jak o wszystkim, to o wszystkim)

W domu pies zdrowy i rybki też, a ja zdrowa, ale zmęczona :unsure:

Pies zdrowy, kotełek już też (haj przeszedł). Ja zdrowy, ale zasmucony bo mi się już książki do czytania kończą i trzeba będzie zasuwać do biblioteki którą mi na koniec miasta przenieśli :unsure: .

ale nie wszyscy w pokoju

Oho magar taki nie miły bo napisałem głupotę w temacie gdzie można pisać glupoty :< i widzę jesteś uzdolnionym chłopcem który oblicza IQ ludzi patrząc na ich profil na forum świetnie ! dobra robota ! Oczywiście ty wyliczasz każdego człowieka na IQ ,, Cześć jestem magar mam 997 IQ a ty IQ pralki śmieciu jestem lepszy, taki super oh ah bo tak ". ( BTW nic nie odpisuj bo byłbyś wtedy hipokrytą a twoje IQ by ucierpiało na tym :) )

Dziku, specjalnie dla ciebie znalazłem a51e334184_wyjdz.jpg

Rucham psa jak sra.

Ale kota to ty szanuj.

Adminy czom wy usuwacie posty :< :< :< :< :<

Jak to możliwe, że krakers123 ma stałego bywalca mając tylko 189 postów?

@Oynoki Nie zadawaj niewygodnych pytań bo popełnią ci samobójstwo.