Piszę, bo mogę!

O kulwa, zmarnowałem swój 1000 post na jakiś marny temat, Dzięki @Civil

O kulwa, zmarnowałem swój 1000 post na jakiś marny temat, Dzięki @Civil

idz sie zabic

@Shitsumon, Yami powiada że kończy pisać bo ma zbyt dobrą liczbę postów by ją psuć yPmTFaj.png

@Yamiji :C

Szybko zamknęli

:v

XD zdarza się, ale przepraszam innych, nie chciałem obrazić

Zaorac maniakow tego kolorowego gowna!

latest?cb=20110320143959

Tyle w temacie.

80683758.jpg

Ciekawe co dalej :3.

Milosc, jak w kazdym dobrym filmie, milosc.

Co tu tak dużo ludzi? Każdy czeka na kolejną aferę?

OK

PC

W tym temacie możecie dużo więcej niż w innych częściach forum, ale obrażanie użytkowników nadal jest zabronione. Tyczy się to przede wszystkim Civila i Sildu. Jeżeli chcecie dostać bana wystarczy mi to napisać na pm i całą swoją wątpliwą renomę, którą tu zbudowaliście będziecie musieli budować od nowa na innym forum.

W tym temacie możecie dużo więcej niż w innych częściach forum, ale obrażanie użytkowników nadal jest zabronione. Tyczy się to przede wszystkim Civila i Sildu. Jeżeli chcecie dostać bana wystarczy mi to napisać na pm i całą swoją wątpliwą renomę, którą tu zbudowaliście będziecie musieli budować od nowa na innym forum.

@Civil

DiDMzBV.gif

@Civil

tumblr_n2gc5tukUc1s55rl4o1_400.gif

XD Ty to za to jesteś szanowaną moderatorką

435.gif