Piszę, bo mogę!

Ale heheszki sie tutaj robią XD

W tym temacie możecie dużo więcej niż w innych częściach forum, ale obrażanie użytkowników nadal jest zabronione. Tyczy się to przede wszystkim Civila i Sildu. Jeżeli chcecie dostać bana wystarczy mi to napisać na pm i całą swoją wątpliwą renomę, którą tu zbudowaliście będziecie musieli budować od nowa na innym forum.

ac92bf7c4397.gif

W tym temacie możecie dużo więcej niż w innych częściach forum, ale obrażanie użytkowników nadal jest zabronione. Tyczy się to przede wszystkim Civila i Sildu. Jeżeli chcecie dostać bana wystarczy mi to napisać na pm i całą swoją wątpliwą renomę, którą tu zbudowaliście będziecie musieli budować od nowa na innym forum.

I4Jmrcjnr8Zfq.gif

Znalezione obrazy dla zapytania awful laugh gif

giphy.gif

Zamykam te śmieszki proszę spokojnie czekać na rozwój wydarzeń PepeGood

Zamykam te śmieszki proszę spokojnie czekać na rozwój wydarzeń 

Jeszcze ja ! jeszcze ja !

http://giphy.com/gifs/TG7gGMX3Pe2k/html5

Cos ci nie pyklo ;f

Jeszcze ja ! jeszcze ja !

http://giphy.com/gifs/TG7gGMX3Pe2k/html5

Znalezione obrazy dla zapytania hue hue hue gif duck

Aż normalnie chciałem polubić posta NS, ale z tego lickowania d*py już mi zablokowało licznik polubień. :/

Aż normalnie chciałem polubić posta NS, ale z tego lickowania d*py już mi zablokowało licznik polubień. :/

Też o moda walczysz jak Wagon?

FAJT FAJT FAJT

Nie, o rebelię na forum jak ty.

OOOO.... Czyżby zbliżał się kolejny dramowy shitstorm?!
.
.
.
.

Cholera, a za 40 minut muszę być w pracy...

Nie, o rebelię na forum jak ty.

Czo?

Nie wiem. Jaka drama? Mam do niego na tyle blisko, że mu mogę żwirem po oknach co najwyżej porzucać, a nie pisać głupoty na forum.

civil straciłem wiarę w ciebie PepeFeels

k**wa

aha

Wpadłem żeby się pochwalić - Spirit Guard Udyr właśnie został zdobyty za 3 gówniane odłamki :3:3:3

Szkoda że to moje gówniane konto na którym gram raz na ruski rok