Piszę, bo mogę!

poszedłem ostatnio do Tesco i nie mogłem znaleźć uranu, dlatego podszedłem do dziewczyny rozdającą serki na dziale z nabiałem i poprosiłem ją o pomoc. co prawda miała wtedy przerwę i robiła sobie zakupy do domu, ale pomogła mi bez chwili zastanowienia. od zdania do zdania wywiązała się dłuższa rozmowa, w której zapomnieliśmy się na tyle, że już nie pamiętałem dlaczego rozmawiamy. chodziliśmy po sklepie, robiliśmy zakupy i rozmawialiśmy. w końcu zapytała mnie czym się zajmuje. zwykłym użytkownikem forum mmoplaya jestem, odpowiedziałem ze sporą pewnością siebie. iskierki pojawiły się w jej oczach, a na jej młodej twarzy zrodził się anielski uśmiech. kobiety lubią zapalonych graczy. postanowiłem wykorzystać nadarzającą się okazję i zapytałem wprost - masz ochotę na herbatę? ucieszyła się tak, jakby czekała na to pytanie od początku rozmowy. stanowczo odpowiedziała ależ jak! zdjąłem wtedy z regału sagę 25 torebek, herbata czarna z witaminą C, i włożyłem jej do koszyka. to moja ulubiona, powiedziałem i powolnym krokiem oddaliłem się w kierunku kas. już dwie godziny później pojawił się jej wpis na spotted: tesco gdańsk, ale nie napiszę do niej. straszny mezalians byłby to dla mnie, ja zwykły użytkownik, ona moderator forum.

SIARA SIARZECKI SPRZEDAJE VOLVO :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://allegro.pl/siara-sprzedaje-volvo-740-kombi-na-czesci-i5638522166.html

Miałem kiepski dzień, wszedłem na forum i zobaczyłem, że Golden dostał bana. I od razu jakoś tak lepiej mi się zrobiło :)

Oferuję atrakcyjne nagrody dla kogoś kto przegoni przedszkole zwane NOVA z tego forum...

NOVA wyjdź.

Nie podziałało, więc nagrody wciąż czekają :P

a jakie te nagrody? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ruchanie d*pa d*pa cycki d*pa

Aj świntuchy, tylko jedno wam w głowie. Nagrodą oczywiście będzie forum wolne od hejtu, trolli i innych swawoli :P

Zaiste iźli tylko poezja i proza nam w głowie
dlatego też dajcie podrzucić po słowie
gdyż dobry ubaw nieraz mamy
na nowości wciąż czekamy

bo co innego do roboty
jak na gierkach same boty
co tu począć mój kolego
jak się nie ma diamenta wbitego
same cheaty i drophacki

ciągle jakieś rozrabiaki
niech nam z gierek już spadają
do nauki niech wracają

LWnyIUA.gif

Illya :D

illya_miyu_dance_loop_by_unbornsilver-d8

http://loli.dance/

byłem dzisiaj u lekarza medycyny pracy

Ja też niedawno byłem .I jak? Opowiadaj :)

Ja dosyć dawno byłem więc też się chętnie dowiem co u niego teraz słychać

Do dziś pamiętam, jak trzeba było siedzieć w kolejce od 8 do 17 by usłyszeć, że już dziś nie przyjmuja, a papiery na studia do jutra trzeba zanieść. Tru story B)

Ja byłem jakieś 2 tygodnie temu, dobre 3godziny czekania... tylko po podpis (dosłownie).

A lekarz oczywiście hajs zbija...