Podbijam.
Piszę, bo mogę!
Ten moment gdy wziąłeś filmik z blogu ToS, wysłałeś go na YT bez jakiejkolwiek promocji, a mimo to nabił ponad 1k wyświetleń O_o
Rzadko zdarza mi się, że lubię piosenkę głównie za tytuł, ale ten jest zbyt OP:
Kiedy Tazos pisze na SB:
Nie wiem czy animce mogą nas zdopingować do pracu
Ja żyję!
Cholera, w życiu bym się nie spodziewał, że to tu kiedykolwiek napiszę, ale tak! Powracam do was!
P.S Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta ?
@ EDIT :
Szybko przelukałem piszę bo mogę i najaktywniejszy tutaj jest @Yamiji , czyżbym oczymś jeszcze nie wiedział?
Za mało moich postów zalajkowałeś, żebym grzebał w pamięci.
Za mało moich postów zalajkowałeś, żebym grzebał w pamięci.
Spokojnie, ja ciebie też nie kojarzę xD Może to dlatego, że już prawie rok tu nie byłem :?
Chciałbym ogłosić swoje niezadowolenie z powodu nieuzasadnionych i głupich ostrzeżeń na moją osobę:
ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypatrzone w DeusEx: Revision. Jakby dzisiaj coś takiego pojawiło się w grze, to "moraliści" wybuchliby hejtem o mocy tysiąca słońc...
Chciałbym oficjalnie wszystkim powiedzieć, że generalnie nie mam nic ciekawego do powiedzenia, a Ty czytelniku tracisz bezpowrotnie kilka sekund na przeczytanie tego posta :>
Deal with it.
Wiadomość z ostatniej chwili dla członków klubu Anime:
Wniosek jest taki, że napisał prawdę, a prawdy nikt nie lubi. Sam ostatnio zebrałem bana za prawdę, szczęśliwie nie tutaj
Widzę ostatnie stadium i pisanie samych z sobą... temat w sam raz dla niektórych z tego forum, którzy jedynie na czym się znają to na pierdołach typu anime.
Jak nie ma Kasztanka to nikt tu nie pisze, czy naprawdę ten temat jest dla was tylko i wyłącznie generatorem like'ów?
Dokładnie tak