Piszę, bo mogę!

Podbijam.

Ten moment gdy wziąłeś filmik z blogu ToS, wysłałeś go na YT bez jakiejkolwiek promocji, a mimo to nabił ponad 1k wyświetleń O_o

https://www.youtube.com/watch?v=z-z9AXRQNzQ

Rzadko zdarza mi się, że lubię piosenkę głównie za tytuł, ale ten jest zbyt OP:

Temat coś umiera... Pozytywne przesłanie na dziś:

Kiedy Tazos pisze na SB:

tCWTPKX.gif

Nie wiem czy animce mogą nas zdopingować do pracu

Ja żyję!

Cholera, w życiu bym się nie spodziewał, że to tu kiedykolwiek napiszę, ale tak! Powracam do was! :D

P.S Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta ?:3

@ EDIT :

Szybko przelukałem piszę bo mogę i najaktywniejszy tutaj jest @Yamiji , czyżbym oczymś jeszcze nie wiedział? :D

Za mało moich postów zalajkowałeś, żebym grzebał w pamięci.

Za mało moich postów zalajkowałeś, żebym grzebał w pamięci.

Spokojnie, ja ciebie też nie kojarzę xD Może to dlatego, że już prawie rok tu nie byłem :?

Chciałbym ogłosić swoje niezadowolenie z powodu nieuzasadnionych i głupich ostrzeżeń na moją osobę:

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wypatrzone w DeusEx: Revision. Jakby dzisiaj coś takiego pojawiło się w grze, to "moraliści" wybuchliby hejtem o mocy tysiąca słońc...

Chciałbym oficjalnie wszystkim powiedzieć, że generalnie nie mam nic ciekawego do powiedzenia, a Ty czytelniku tracisz bezpowrotnie kilka sekund na przeczytanie tego posta :>
Deal with it.

Wiadomość z ostatniej chwili dla członków klubu Anime:

wQijYTA.gif

Wszyscy ochoczo piszą na forum, lecz prawda jest taka, że w większości siedzą tu smutni ludzie. Jedni nie mają dziewczyn, drudzy mają problemy z akceptacją własnej mordy. Niedowartościowani użytkownicy z zespołem Aspergera szukają atencji. Przede wszystkim masa samotnych ludzi, dla których forum jest miejscem, gdzie codziennie spędzają wieczory. Inni, jak ja ostatnio, spędzają całe dni. Modlę się za Was wszystkich, żebyście znaleźli wartościowych ludzi w życiu. Mam nadzieję, że gdy wejdę tutaj za dwa lata, nie będę widział nicków z teraźniejszego okresu.

autorem tego wpisu jest wielki polak i patriota, VampirLord, mój serdeczny przyjaciel, z którym razem przeszedłem całą ścieżkę edukacji - sześć lat w podstawówce i pięć lat w gimnazjum, przez cały czas w jednej ławce. kondominium chmarusowo-salkowe pod papieskim zarządem powierniczym dało mu perm bana, dokładnie dwa lata po dodaniu powyższego postu. jakieś wnioski?

miłego wieczoru mmorpg.org.pl/forum

Wniosek jest taki, że napisał prawdę, a prawdy nikt nie lubi. Sam ostatnio zebrałem bana za prawdę, szczęśliwie nie tutaj :3

Widzę ostatnie stadium i pisanie samych z sobą... temat w sam raz dla niektórych z tego forum, którzy jedynie na czym się znają to na pierdołach typu anime.

Jak nie ma Kasztanka to nikt tu nie pisze, czy naprawdę ten temat jest dla was tylko i wyłącznie generatorem like'ów?

Dokładnie tak ^_^