yololololololololololololololololololololol
Piszę, bo mogę!
yolololololololololololololololololololololWololo
Zamknijcie ten temat, zenada. Jakbym chcial takie rzeczy ogladac to bym na kwejka zagladal.
prosz
+1
Temat mial slużyc wpolnej rozmowie a to jest po prostu smietnik dla spammerów
no to się popłacz, no popłacz się
kłótnia z użytkownikiem z IQ temperatury za oknem to nie jest mój ulubion sport ale spoko cenie sobie to bardziej jako hobby
Dzikus takich jak ty stad szybko sie pozbywają administratorzy... ten temat zniknie a ty będziesz chcial byc "fajnym trollem z internetu" w innych tematach gdzie będziesz warnowany co 2-3 post
kłótnia z użytkownikiem z IQ temperatury za oknem to nie jest mój ulubion sport ale spoko cenie sobie to bardziej jako hobby Dzikus takich jak ty stad szybko sie pozbywają administratorzy... ten temat zniknie a ty będziesz chcial byc "fajnym trollem z internetu" w innych tematach gdzie będziesz warnowany co 2-3 post
Od tego jest właśnie jest ten temat żeby pisać głupoty i nie dostać warna
więc jak zapostuję śmiesznego kota żeby nie było offtopu
Forum upada coraz niżej z forum o grach przeradza się w zoo dla 13-15 latków.
czy to nabija posty?
aha
Dobra zaczynam luźną rozmowę:
Czy lubicie śmieszne koty?
Bo ja lubię
smieszne koty ? Smiesza mnie tylko te z "kotem kapitanem" ;p
śmieszą mnie tylko martwe koty
hahhahaha ;p
ogolnie jako za zwierzętami nie przepadam... koty sa do d*py
A co tam, poużywam sobie!
@Magar - pier**lisz głupoty, kotełki są takimi słodkimi sukinsynkami ( w sumie śmieszne określenie na kota XD), jak można ich nie kochać ? :<
bo sa głupie w hoj ? Pies jest wierny a kot ? zje nasra i ma wyjebke na ciebie i jeszcze cie podrapie jak bedzie w zlym humorze
no super zwierze
W sumie to taki spoko temat, szkoda, że za jakiś czas będzie tu istny sajgon, ale podoba mi się ten ruch ze strony administracji. Każdy będzie mógł tutaj spuścić swoją frustrację, popłakać, pokrzyczeć caps-lockiem. Oby korzystnie podziałało to poziom wypowiedzi w innych tematach ~Szepnął z nadzieją~.
Magar.. to wlaściwie kot to taki gimbus.
To też zwierze..
Zresztą widać to po tym temacie (nie u wszystkich).