Cześć nazywam się Mateusz, mam 20lat. Mieszkam w Białymstoku i uczęszczam do technikum gastronomicznego. Interesuję się głównie technicznymi nowinkami i wiadomościami z gry, sprzętem elektronicznym, informatyką, grami wszelkiego rodzaju, mangą(Dragon Ball od małego) i od dłuższego czasu Naruto i One piece. Moim marzeniem jest zrobić ze swojego domu wirtualny świat mianowicie: niezwykłe potężny pc, 50+ calowy telewizor plazmowy, ps3 (ale pewnie za niedługo ps4:), nieprzeciętny telefon komórkowy, najróżniejsze konsole i elektroniczne gadżety. Jako pracę zawsze chciałem podjąć jako.....tester gier lub ich recenzentant gier np w czasopiśmie CD-ACTION lub innym( może założę własne kto wie^^).
Coś o grach mmmo:
Gdy dostałem pierwszy komputer hitem osiedlowym było Diablo 2, lecz nikt nie posiadał internetu prócz dawnej kafejki no i tam się dniami przesiadywało na multi. W momencie gdy juz była moda na "internet w domu" Tibia była u każdego na dysku.Zacząłem grać od wersji 7.4 na 8.54 kończąc. Następnie wraz z nowym komputerem był to Rohan Online( ogromne pokłady pieniężne przelałem na te grę i teraz tego żałuje;/ ). Po półrocznym Rohanie, Tales of Pirates, stare Turf Battles, Battle of the Immortals,(tibia pojawiała się na pewny okres czasu;p ) Cs 1.6(też była na to moda jak byłem w gimnazjum), aż do póki na bannerze w cs nie zobaczyłem Left 4 Dead. Pierwsza gra na steam i do dziś "uzupełniam" steam w gry(szczególnie na nowym pc ze świąt 2010) posiadam aż 60 gier^^. Tak więc dziękuję za uwagę i pozdrawiam