Place Of Destroy

Place Of Destroy to nowe polskie całkowicie darmowe MMO. W Place Of Destroy zasiadamy za kierownicę jednego z 11 jak na razie pojazdów, które możemy tuningować tak samo jak broń. Rywalizujemy z innymi graczami i staramy się budzić postrach na każdym zakręcie. Możemy wziąć udział w arenie, a także w wyścigu. Możliwości zdobywania respektu i dolarów jest wiele. Gra ciągle się rozwija i ciągle zdobywa nowych graczy Ty możesz nim także zostać. Dołącz do gry już dziś:)

Oficjalna strona z której można pobrać Place Of Destroy:

www.placeofdestroy.tnb.pl

Szajs jakich mało, gdy uzbieramy kase, żeby kupić modyfikacje, kase bierze, a modyfikacji nie ma, a tak w ogóle to grałem z kolegą, raz go widziałem, po czym mnie wyrzuciło z gry, on mnie nie widział w ogóle, ja go potem też nie, chociaż bylismy w tych samych miejcach...

Widocznie nie miałeś pieniędzy na modyfikację i dlatego ci nie zmodyfikowało albo nie nacisnąłeś kup i wtedy na pewno nie kupi. A grałeś na pewno w najnowszą wersję? i podaj nick jaki tam miałeś. Wiadomo że gra nie każdemu się podoba. Nie ma gier które są idealne, a po za tym Place Of Destroy dopiero się rozwija i wszystkie błędy są stale naprawiane.

DevSYNTH nick, a co do pytań to odpowiedz sobie samemu na nie, wszystko pisalem, kasę wzieło, wyglądu nie zmieniło, ten sam crap ;p, ani osiągow nie dodało. A pobralem ten z Downloadu, nie wiem czy wsadziliście tam najnowszy, czy nie...

Tak jest tam najnowsza wersja. Wyjaśnimy to na gg i naprawimy ten błąd. Dzięki za zgłoszenie:)

Błędy już zostały naprawione w wersji 1.1a

Zamierzasz w tym temacie prowadzić bloga? Ja bym lepiej poszukał grafika - gra może miałaby potencjał, ale graficznie... leży i kwiczy. Strona zresztą też.

Po samym hostingu strony widac ze projekt nie powazny bo jak widze tnb.pl albo yoyo.pl to sorq ale to juz samo mowi za gre.

To jest rozwiązanie tymczasowe. Tibia też nie zachwyca grafiką a jednak tysiące osób w nią gra. Cały czas ktoś się skarży na grafikę, mówi że gra jest do d*** a jednak widzicie jest grywalna (dalej o Tibie mi chodzi). Co do strony to tak jak pisałem wyżej. My nie promujemy strony lecz grę. Strona na razie nie musi oszałamiać jeśli zdobędziemy graczy oczywiście, że nie będziemy dalej korzystać z darmowego hostingu tnb.pl ale teraz zmiana nie ma sensu...

Mylisz sie zmiana ma sens bo ludzie i na to patrza jak lookaja ze strona jest porzadnie zrobiona na porzadnym hostingu to odrazu bedzie wiecej graczy ...

Może tak ale najpierw postaramy się doprowadzić stronę do stanu używalności, żeby choć trochę lepiej wyglądała.

Dobra strona to podstawa, jeżeli przyciągniecie oko stroną, kursor myszy sam się przesunie na przycisk "Download" :) Tylko postawcie to najlepiej na własny CMS'ie... Albo przynajmniej mocno zmodyfikujcie ten co jest.

Tak jak już to będzie własny albo zmodyfikujemy :)

Ogolnie to sie klania flash+php+html(perfekt)+cms, normalny hosting nie zadne yoya itp, jakis kanal IRC i do tego ogarnieta ekipa kazdy musimy miec swoje zadania. Gostek od kontaktu/od przyjmowania zgloszen/head admin/Grafik/Programosci najlepiej dwoch bo jak cos padnie lub bedzie zbugowane to kto wam to poprawi??

Place Of Destroy to nowe polskie całkowicie darmowe MMO. W Place Of Destroy zasiadamy za kierownicę jednego z 11 jak na razie pojazdów, które możemy tuningować tak samo jak broń. Rywalizujemy z innymi graczami i staramy się budzić postrach na każdym zakręcie. Możemy wziąć udział w arenie, a także w wyścigu. Możliwości zdobywania respektu i dolarów jest wiele. Gra ciągle się rozwija i ciągle zdobywa nowych graczy Ty możesz nim także zostać. Dołącz do gry już dziś:)

Oficjalna strona z której można pobrać Place Of Destroy:

www.placeofdestroy.tnb.pl