Możesz mnie dodać do Listy
Nick: TheMiriadel
Możesz mnie dodać do Listy
Nick: TheMiriadel
Możesz mnie wpisać. Niestety nie mam na razie dostępu do CBT ze względu na klucz. Jestem lekko ograniczony czasowo, ale godzinkę dziennie znajdę.
Ja też chętnie dołączę się do gildi. Jakąś godzinę, dwie dziennie znajdę. Konto założę na OBT.
Ja oczywiscie jak bedzie juz otwarta gra to gram.
Ja tez chetnie dolacze, gram wlasnie w cbt i gra za*ebiscie mi sie podoba. Niszczy dragon nest jednym skillem
I ja również, zgrany team oznacza podwójną przyjemność z gry w Vindictusa. W open beta zapewne będę miał taki sam nick: ZlyNalesnik
Proszę mnie wpisać do listy.
Postać: Lann
Nick: Aedan, a jak będzie zajęty to Erannohn
W poprawce do 1'szego postu wspominałeś coś o pomysłach na nazwę. Oto moje propozycje:
1. Minute To Midnight
2. Fight For Glory
3. Logrus
3. Look Behind
4. Eternal Riders
5. Dreamers
6. Polish Crew
PS: mój 100 post + Na OBT zapewne będę miał nick Yahagi w ostateczności TehRealist
Witam,
myślę ze to bardzo dobry pomysł z utworzeniem gildii która zrzesza poczatkujacych (jak i nie) graczy... gralem w CBT osiagnalem 20 lvl tym panem z dualami gra jest swietna czekam na nia bardzo dlugo i sie juz nie moge doczekac w Vindicusie nie jestem jakimis wyjadaczem ale gralem juz praktycznie we wszystkie gry mmorpg wiec doswiadczenie posiadam nie miale mam 19 lat i 4 miesiace i 15+ dni heh moj nick w grze to bedzie (mam nadzieje ze nikt nie zajmie) Heksagiush badz HectiX na CBT mialem Heksagiuh ze wzgledu na literowke ktora sie wkradla z tego powodu ze bylem tak podjarany ze wreszczcie bede mogl zagrac ze z niedopatrzenia wpisalem to co wpisalem ^^bede gral dualista badz tym panem z wielkim filarem
ahhh i propozycje nazwy uff:
KissOfDeath
FallenLegion
DeathEagle
FallenWarriors
LaminaeEquitumFrangitur
LetUDamn
PS: sory za brak polskich znakow (dodaje kontakt 10506523gg)
Ahhhh zapomnialem o tym JESTEM ZA I PROSZE O PRZYJECIE W SZEREGI TEGO ZAKONU !
Witam,myślę ze to bardzo dobry pomysł z utworzeniem gildii która zrzesza poczatkujacych (jak i nie) graczy... gralem w CBT osiagnalem 20 lvl tym panem z dualami gra jest swietna czekam na nia bardzo dlugo i sie juz nie moge doczekac w Vindicusie nie jestem jakimis wyjadaczem ale gralem juz praktycznie we wszystkie gry mmorpg wiec doswiadczenie posiadam nie miale mam 19 lat i 4 miesiace i 15+ dni heh moj nick w grze to bedzie (mam nadzieje ze nikt nie zajmie) Heksagiush badz HectiX na CBT mialem Heksagiuh ze wzgledu na literowke ktora sie wkradla z tego powodu ze bylem tak podjarany ze wreszczcie bede mogl zagrac ze z niedopatrzenia wpisalem to co wpisalem ^^bede gral dualista badz tym panem z wielkim filarem ahhh i propozycje nazwy uff:KissOfDeathFallenLegionDeathEagleFallenWarriorsLaminaeEquitumFrangiturLetUDamnPS: sory za brak polskich znakow Ahhhh zapomnialem o tym JESTEM ZA I PROSZE O PRZYJECIE W SZEREGI TEGO ZAKONU ! (10506523gg)
Kryspeq proponujesz nazwę albumu Linkin Park jako nazwę gildii?? Minutes to Midnight ;p
JA proponuję
Eternity
DeathRiders
FireCreatures
KingsOfVindi ;C
FallenAngels
Deamons.
Australia Też dołączy:)
Też możecie mnie zapisać na listę nick w grze: Tewa666
W czasie closed bety doszedłem do 17 lvl Lannem i cholernie mi się ta gra podoba. Co najmniej 1h dziennie będę online .
A co do pomysłów na nazwę gildii...
To musi być jakieś Polskie słowo, no bo jak tak polska gildia z angielską nazwą? Bez sensu. Ja daje propozycję GrzybkiBabuni. bardzo charakterystyczna nazwa i od razu wszyscy domyślą się, że to Polska gildia .
Chaos Legion!
(Jedyna nazwa jaka aktualnie przychodzi mi do głowy xd)
Wnioskuję o przyjęcie pomysłu nazwy klanu : Piwosze
Według mnie powinniśmy wybierać między Piwosze a GrzybkiBabuni (chyba, że wymyślicie jeszcze jakąś Polską nazwę, nie powinniśmy brać angielskiej)
Wg mnie też nie powinniśmy brać angielskiej nazwy, ale jeśli chodzi o wymyślanie nazwy to tu się nie przydam.
Hmm chętnie dołączę do Was. Mam małe doświadczenie w Vindictusie(2 tygodnie US i CBT EU),ale znam się na action/rpg.
Nick :Michu415
Według mnie powinniśmy wybierać między Piwosze a GrzybkiBabuni (chyba, że wymyślicie jeszcze jakąś Polską nazwę, nie powinniśmy brać angielskiej)
Bądź Husaria.
Ja również chętnie dołącze, nick: Dzony lub Nawalony