Jutro rusza juz europejska wersja vindictusa! info z facebooka więc proponuje odświeżyć temat... jeżeli pomysłodawca jest nadal zainteresowany zalozeniem gildii
Plan utworzenia gildii po CBT - Vindictus
Ja chętnie pogram w gronie moja gg6893868 niewidok samemu się każda gra znudzi:P
Kryspeq proponujesz nazwę albumu Linkin Park jako nazwę gildii?? Minutes to Midnight ;p
Cóż począć, jestem ich fanem i chciałem jakoś to ukoronować Zresztą klan w L4D do którego należałem (niestety ale juz nie gramy razem od półtora roku ;
A teraz konkrety kto kim będzie grał ? Ze mną jest taki problem że komp mi się posypał i nie wiem czy mój stary szrot będzie w stanie uciągnąć Vindi : / Ale jak chodził na nim CSS i HL2 to i Vindi zapewne poleci.
Husaria będzie świetną nazwą. jestem za Husarią.
Chapi, Lynn lvl 6 aktualnie xD
Co do gildii to nie ma nic innego, jak czekac na Hardmena
Ja również z chęcią się dołączę gdy tylko odzyskam kompa (czyli mniej, więcej w poniedziałek).
Wiek się zgadza, TS - żaden problem.
Profesji jeszcze nie wybrałem
I jak? Robi ktoś tą gildie?
Cóż począć, jestem ich fanem i chciałem jakoś to ukoronować Zresztą klan w L4D do którego należałem (niestety ale juz nie gramy razem od półtora roku ;A teraz konkrety kto kim będzie grał ? Ze mną jest taki problem że komp mi się posypał i nie wiem czy mój stary szrot będzie w stanie uciągnąć Vindi : / Ale jak chodził na nim CSS i HL2 to i Vindi zapewne poleci.
Tak ja też LP<3 pierwsze miejsce jeśli chodzi o zespoły;)
No i jeśli w czasie nauki znajdę wolną chwilę to chętnie z wami zagram:)
Proszę mnie wpisać na listę, jak na razie mam Lann 15lvl, nick Aedan.
A co do nazwy gildii, to może Bloodline Knights?
założenie gildii kosztuje 300k... to spory wydatek jak na poczatek. Jeszcze troche golda mi brakuje. Bede jutro rano online. Jesli ktos jest zainteresowany utworzeniem ze mna gildii to piszcie: AveSan. Co do nazwy ja proponuje poprostu 4fun
Hardmen sobie poleciał. Nic dziwnego, w Dragon Nest'cie też założył gildie, po czym poszedł grać w MineCrafta o ile dobrze pamiętam. Także chciałbym dołączyć do gildii, nick dzery, 15lvl Fiona.
A więc zbierzmy się i załóżmy coś ;>
Ja proponuję nazwę OneSoul
I jak? Gildia funkcjonuje/powstała? Dużo jest osób? Mogę z wami spróbować
Dobra, byłbym za zrobieniem takiej gildii. Możemy zrobić ściepe. Komunikator mam, trzeba tylko siana na stworzenie. Jakby co pisać xf: zurek22, gg: 11231492 bądź ingame: dzery! Będę online do późna w nocy, więc składać propozycje!
ja jestem chętny. lat 14 :// - jakbym mógł to na okres próbny bym wbił jakbym wam nie przypasował, no to rozumiem.. wynocha. TS3 - jest.
Jakby coś to pisać na GG:32920898 nick w grze: gorzkki
Ok. Czasu mam w miarę dużo i w końcu dostęp do neta. Zaczynam granie
Też chcę zagrać.Wczoraj zacząłem już 9lvl lann.GG: 36645345
Wszystkich nowych graczy zapraszam na channel 75.
I jak z tą gildią, gra ktoś ?? Jak coś to mogę dołączyć
Nick w grze: Veilard
Postać: Lann
Lvl: Aktualnie 15.
Lat:15
Micro: Mam
GG: 1038381
Siemka Gram w Vindictusa od no może miesiąca ;d ale szybko ogarniam narazie 43lv
mam nadzieje że sie załapie pod waszą gildie. Oczywiście Mikro jest , słuchawki Ts 3 tak samo nie widzie problemu ;]
Gadu : 24007695