Planet Side 1 Czy warto zagrać?

Siema, chciałbym się dowiedzieć czy warto zagrać w pierwszą cześć PlanetSide, grałem w 2 ale niestety mam mało FPS i nie da się grać.

Dodatkowe pytanka:

Ile waży pierwsza cześć?
Czym się różni pierwsza cześć od drugiej?(grafiką to wiem)

Na pewno 2 kwietnia, będzie tam sporo ludzi. Gra bez item shopa też na pewno zatrzyma sporo z nich przy sobie. Jest to legendarny (głównie w USA) MMOFPS, więc na pewno jest dobry, o ile grafika Ci nie przeszkadza. Różnic pomiędzy PS1 i PS2 nie znam. Ostatecznej wielkości klienta też nie.

Launcher clienta jest malutki, ale nie zalogujesz się póki nie masz wykupionego abonamentu, więc nie da się wcześniej ściągnąć klienta.

https://launch.soe.com/installer/PS_setup.exe

nie wiem czy warto skoro masz ps2 a is tam nic nie zmienia w grze.... no ale napewno ludzie rusza sprawdzić nawa gre f2p

nie wiem czy warto skoro masz ps2 a is tam nic nie zmienia w grze.... no ale napewno ludzie rusza sprawdzić nawa gre f2p

Posiadam ale z taką ilością FPS nie da się grać, chętnie zobaczę pierwszą cześć.

Jak chcesz to możemy w przyszłości zagrać razem bo mam to samo co ty z PS2

Którego kwietnia można zagrać.

Oczywiście, jak najbardziej.
PlanetSide nie różnią się prawie niczym!

W 2 jest może o 10% no oko więcej. Ale jedynka to o j c i e c dwójki :)

Więc te same geny mają. No i po za tym FPS ogarnie nawet guru.

Siema, chciałbym się dowiedzieć czy warto zagrać w pierwszą cześć PlanetSide, grałem w 2 ale niestety mam mało FPS i nie da się grać.

Dodatkowe pytanka:

Ile waży pierwsza cześć?
Czym się różni pierwsza cześć od drugiej?(grafiką to wiem)