Siema, chciałbym się dowiedzieć czy warto zagrać w pierwszą cześć PlanetSide, grałem w 2 ale niestety mam mało FPS i nie da się grać.
Dodatkowe pytanka:
Ile waży pierwsza cześć?
Czym się różni pierwsza cześć od drugiej?(grafiką to wiem)
Siema, chciałbym się dowiedzieć czy warto zagrać w pierwszą cześć PlanetSide, grałem w 2 ale niestety mam mało FPS i nie da się grać.
Dodatkowe pytanka:
Ile waży pierwsza cześć?
Na pewno 2 kwietnia, będzie tam sporo ludzi. Gra bez item shopa też na pewno zatrzyma sporo z nich przy sobie. Jest to legendarny (głównie w USA) MMOFPS, więc na pewno jest dobry, o ile grafika Ci nie przeszkadza. Różnic pomiędzy PS1 i PS2 nie znam. Ostatecznej wielkości klienta też nie.
Launcher clienta jest malutki, ale nie zalogujesz się póki nie masz wykupionego abonamentu, więc nie da się wcześniej ściągnąć klienta.
nie wiem czy warto skoro masz ps2 a is tam nic nie zmienia w grze.... no ale napewno ludzie rusza sprawdzić nawa gre f2p
nie wiem czy warto skoro masz ps2 a is tam nic nie zmienia w grze.... no ale napewno ludzie rusza sprawdzić nawa gre f2p
Posiadam ale z taką ilością FPS nie da się grać, chętnie zobaczę pierwszą cześć.
Jak chcesz to możemy w przyszłości zagrać razem bo mam to samo co ty z PS2
Którego kwietnia można zagrać.
Oczywiście, jak najbardziej.
PlanetSide nie różnią się prawie niczym!
W 2 jest może o 10% no oko więcej. Ale jedynka to o j c i e c dwójki
Więc te same geny mają. No i po za tym FPS ogarnie nawet guru.
Dodatkowe pytanka:
Ile waży pierwsza cześć?