Planet Side 2 problemy z rozgrywką

Witam przedwczoraj postanowiłem na nowo pobrać grę Planet Side 2. Po wejściu do gry następuje voice crash, który trwa około 10 minut i gra najnormalniej w świecie wywala do pulpitu :<. nie rozumiem dlaczego poniewa gr pobiera dos miesi temu i by wszystko pi do jeszcze parametry komputera na wszelki wypadek:>

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120821-1629)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-A55-DS3P
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon II X4 641 Quad-Core Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 3326MB RAM
Page File: 1499MB used, 3709MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found

Proszę o pomoc, ponieważ jest to dla mnie najlepsza gra typu MMOFPS. Jeżeli nie uda się rozwiązać problemu to prosiłbym także o propozycje gier podobnych do PS2 (piszę to tutaj, ponieważ nie mogę napisać tematu w dziale -Szukam MMO-). Z góry dziękuję

Nie wiem czy ta gra nie chodzi tylko pod dx 10-11. I co podałeś nie masz karty graficznej, chyba jedynie na procesorze. Więc gra nie będzie działać dobrze, no i optymalizacja sssie. Sprawdź jaką masz kartę graficzną bo nie ma info w temacie.

Moja karta graficzna to AMD Radeon HD 6700 series. Czyli sugerowane jest posiadanie Dx 10-11?

Minimalne wymagania systemowe System Operacyjny: Windows XP/Vista/7 Procesor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 6000+ RAM: 3 Gb Miejsce na dysku: 15 Gb free Karta graficzna RAM: 256 Mb Karta graficzna: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 4850 Karta dźwiękowa: DirectX Compatible Sieć: Broadband Internet Connection Direct X: 9.0c Zalecane wymagania systemowe System Operacyjny: Windows 7 Procesor: Intel Core i5 @ 3.3 GHz / AMD Phenom II X6 @ 3.3 GHz RAM: 6 Gb Miejsce na dysku: 15 Gb free Karta graficzna RAM: 1 Gb Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 6870 Karta dźwiękowa: DirectX Compatible Sieć: Broadband Internet Connection Direct X: 10

Doklejam także minimalne i zalecane wymagania sprzętowe. Moim zdaniem komputer jest w sam raz, żeby udźwignąć Ps2.

No wiesz ta gra nie ma najlepszej optymalizacji nie znaczy iż spełniasz minimalne wymagania to gra ma chodzić płynnie.

Czyli nie dałoby rady już nic z tym zrobić :(? Może ma ktoś jakiekolwiek propozycje gier podobnych do PS2 ?

No możesz przeinstalować grę, możesz poszukać może coś znajdziesz. Chcesz jakiegoś dobrego fps to może ghost recon online ?.

No okej postaram się wypróbować dziękuję za próbę pomocy:)

Witam przedwczoraj postanowiłem na nowo pobrać grę Planet Side 2. Po wejściu do gry następuje voice crash, który trwa około 10 minut i gra najnormalniej w świecie wywala do pulpitu :<. nie rozumiem dlaczego poniewa gr pobiera dos miesi temu i by wszystko pi do jeszcze parametry komputera na wszelki wypadek:>

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120821-1629)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-A55-DS3P
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon II X4 641 Quad-Core Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 3326MB RAM
Page File: 1499MB used, 3709MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found

Proszę o pomoc, ponieważ jest to dla mnie najlepsza gra typu MMOFPS. Jeżeli nie uda się rozwiązać problemu to prosiłbym także o propozycje gier podobnych do PS2 (piszę to tutaj, ponieważ nie mogę napisać tematu w dziale -Szukam MMO-). Z góry dziękuję