Planet Side 2 pytanko

Według mnie Ultimate 64 bit będzie w sam raz.

no niestety tego sprzętu juz na allegro nie ma ;/ chyba będę zmuszony szukać tego rachunku ale to tak przy okazji xD jutro instaluje 64bity ale powiedzcie jaką wersje czy Windows7 professional czy ultimate itp

Jeżeli Windows 7 to tylko i wyłącznie wersja Ultimate (najbardziej dopracowana i daje największe możliwości)

Z tego co mi wiadomo to 7 Ultimate różni się tym żę maksymalnie może odczytac do 128Gb ram (reszta windowsów 64Gb)
Ale polecam ultimate 64 (miałem i żałuje że nie zainstalowałem ponownie tylko od kolegi pożyczyłem home'a)

Gra jest świetna tylko jakbym jeszcze ogarniał kto i skąd do mnie strzela to by bylo dobrze xD

zailacz byl niedawno wymieniany znowu by strzelił ? i to nie jest tak ze ze nagle się wyłaczy tylko procedura trwa wylogowywanie itp tak jakbym kliknął uruchom ponowniePS planetside cos nie dziala m iteraz wyłąc z a sie samo z siebie ;/

Planetside wyłącza się na 32 bitowych systemach (po 5-10min gry).

Mam 7 Ultimate - zero problemów.

Gra będzie ci chodzić bezproblemowo na 64bit. Twój komputer marnuję się na na twoim obecnym systemie.

Gra jest świetna tylko jakbym jeszcze ogarniał kto i skąd do mnie strzela to by bylo dobrze xD

A to już kwestia zabawy w oglądanie,krycie i strzelanie.

Jeśli twój zasilacz należy do "czarnej listy" to wiedz,że coś się dzieję.

witam ma pytanie czy gra która podałem w tytule działa na systemie 32 bitowym czy tylko na 64?
gierka również się przycina czy np jak zwiększę ilość rdzeni pomoże mi to ?