Witam mam pytanie czy na tym forum znajdują się osoby grające w PlanetSide 2 lub może nawet jest jakaś zorganizowana dywizja która gra wspólnie. Jeżeli ktoś posiada taką ekipę lub by chciał taką prowadzić proszę pisać. Pozdrawiam

Witam mam pytanie czy na tym forum znajdują się osoby grające w PlanetSide 2 lub może nawet jest jakaś zorganizowana dywizja która gra wspólnie. Jeżeli ktoś posiada taką ekipę lub by chciał taką prowadzić proszę pisać. Pozdrawiam
ja gram na cobalt chcesz możemy razem pograć gram dosyć często ^^
gra ze mną 2 kumpli (1 póki co czeka na nowego PC) ale zawsze to większy fun niż biegać samemu
W takim razie zapraszam do Pure Commando (serwer Miller; empire: Terran Republic) - pureclan.pl
Wejdź na naszego teamspeak'a (adres: pureclan.pl, niżej będziesz miał kanał dywizjonu w PlanetSide 2), przegraj trochę z nami i dostaniesz zaproszenie do Outfit'u.
Aktualnie jest krótka przerwa techniczna w działaniu strony i TS'a.
PiteroS powiedz mi ile was tam mniej więcej gra bo właśnie sobie aktualizuje planetside 2 i chętnie z wami zagram.
Zazwyczaj średnio 10 osób, lecz zdarzają się wieczory z ~20 osobami.