Planetside 2 ,problem z grą

Witam. Mam problem z grą, a mianowicie:

Włączam grę, wybieram stronę konfliktu, następnie serwer, wchodzę na mapę i mam trening.

Po 10 s. gdy kobieta powie pierwszy swój tekst, gra się zwiesza i słychać tylko muzykę w tle.

Reinstalacja gry nie pomogła. Próbowałem przez steam, jak i przez zwykły launcher. Sterowniki mam najnowsze.

Specyfikacja komputera (przez pierwsze 10 s gry, gra działa świetnie, bez zacinek, na full jak i na low detalach):

- athlon 2x 250 3 Ghz

- GTX 750

- 4 GB ram-u

- win 7 64 bity

Proszę o pomoc !!!

Bo tylko 2 rdzenie, zdecydowanie za mało ramu i grafa tylko z 1GB do tej gry to za mało

Edit:

Może temperatury, jaki masz zasilacz

i dlatego po tych 10 s pada ? 1 raz gdy dałem priorytet czasu rzeczywistego to działała ok 30, ale znowu padła :(

a gdybym podkręcił do 3,3 dało by to coś ?

Wydaje mi się że procesor Ci nie wyrabia a samouczek można pominąć .

Teoretycznie dało by się na nim grać ale wydaje mi się że ta gra dla tego procesora to i tak już duże obciążenie.

spróbóję podkręcić do 3,3 i zobaczymy, a mógłbyś powiedzieć jak pominąć samouczek ?

Minimum System Requirements OS - Windows 7 or later (64-bit) Processor - Core i5-760 or better / AMD Phenom II X4 or better [Quad-core CPU] Memory - 6 GB RAM Hard Drive - 20 GB free Video Card - nVidia GeForce GTX 260 or better / Radeon HD 4850 or better Sound Card - DirectX compatible Recommended SystemOS - Windows 7 or later (64-bit) Processor - Core i5-760 or better / AMD Phenom II X6 or better Memory - 8 GB RAM Hard Drive - 20 GB free Video Card - nVidia GeForce GTX 560 series or better / AMD HD 6870 or better Sound Card - DirectX compatible

Podkręcenie Ci nie pomoże, chyba że dokleisz mu dwa dodatkowe rdzenie :)

Na 4GB RAM da się grać, ale na środku mapy, tam gdzie jest wielu graczy, będziesz miał pokaz slajdów.

- anathol 2x 250 3 Ghz

Anathol ?

Aż ze zdziwienia sprawdziłem, czy to nie jest faktyczna nazwa jakiegoś procka, o którym nigdy nie słyszałem :D

Athlon, Panie Kolego, Athlon.

sry. pomyliłem się :D już poprawiam :D

Ale na yt ludzie nagrali że da radę grać.-https://www.youtube.com/watch?v=8lA9NQYrD4o

Gdy zaczynałem grę to nie było jeszcze samouczków ale jak wciągnąłem kumpla to u niego to było chyba ESC i gdzieś u góry masz skip tutorial albo przy tworzeniu postaci możesz zaznaczyć budkę skip tutorial. Możliwe też, że jesteś ofiarą błedu z którym nawet Nvidia nie potrafi sobie poradzić "Sterownik ekranu Kernel Mode Driver przestał działać ale odzyskał sprawność"

ok thx sprawdzę.

nie mam czarnego ekranu, tylko zatrzymuje się. a po 2-gie gra po ok 3 min wyłącza się

Witam. Mam problem z grą, a mianowicie:

Włączam grę, wybieram stronę konfliktu, następnie serwer, wchodzę na mapę i mam trening.

Po 10 s. gdy kobieta powie pierwszy swój tekst, gra się zwiesza i słychać tylko muzykę w tle.

Reinstalacja gry nie pomogła. Próbowałem przez steam, jak i przez zwykły launcher. Sterowniki mam najnowsze.

Specyfikacja komputera (przez pierwsze 10 s gry, gra działa świetnie, bez zacinek, na full jak i na low detalach):

- athlon 2x 250 3 Ghz

- GTX 750

- 4 GB ram-u

- win 7 64 bity

Proszę o pomoc !!!