Planetside 2 pytania

Witam mimo lagów chciałbym pograć troche w tę gre i mam 2 pytania

1. na każdym serwie są 3 światy ashashin edin i coś jeszcze ( nie pamiętam czy tak dokładnie sie nazywają ) , a moje pytanie jest takie jak sie miedzy nimi przemieszczać czyli np a edin do innego świata ?

2 jak wbijać te certyficat points i batle rank ? bo jak zabijam ludzi to strasznie wolno to idzie na 2dni gry ( ok 6h ) mam 190CP i 10 BR

1) teleportem

2) Za to się je właśnie nabija o.O?

1. Teleportem w "głównej bazie". Z tego co pamiętam zaraz po zrespieniu się pierwszy raz w pobliżu respa powinien być teleport na inne mapy.

2. Te punkty wbijasz za wszystko co robisz w grze. A to, że wolno, witaj w F2p. :)

nie ma lagow.

tp w bazie(wystarczy pomyslec)

250expa=1cp

wie może ktoś co to za problem

Game Error G99

wyskakuje to gdy wchodze do gry i sie ładuje

i mam jeszcze 2 takie pytania

1. grając snajperem mogę mu kupić karabin taki jak ma np medic ? czy może on nosić tylko swoją broń ?

2. oglądając kilka filmików na YT sniper podczas zoomu ten celownik strasznie mało sie porusza ( sam od siebie ) natomiast u mnie to lata jak szalony tak że musze z nim "walczyć" myszką

1. Nie możesz(ewentualnie scout na bliski zasięg bardziej)

2. Przytrzymaj SHIFT, a twoja postać przestanie oddychać i nie będzie się ruszać przez chwilę, co pozwoli oddać swobodny strzał w wrogiego gościa.

Jednak możesz mu kupić, karabinek maszynowy zamiast pistoletu.

ok thx problemu G99 już nie mam jednak w grze nie widzi mi serwerów pisze serwer uvinable

Konserwacja serwerów, za jakieś 20 minut powinno już być ok.

Witam mimo lagów chciałbym pograć troche w tę gre i mam 2 pytania

1. na każdym serwie są 3 światy ashashin edin i coś jeszcze ( nie pamiętam czy tak dokładnie sie nazywają ) , a moje pytanie jest takie jak sie miedzy nimi przemieszczać czyli np a edin do innego świata ?

2 jak wbijać te certyficat points i batle rank ? bo jak zabijam ludzi to strasznie wolno to idzie na 2dni gry ( ok 6h ) mam 190CP i 10 BR