Siemka, mam pytanie dotyczace odblkowania najlepszych broni w planetside 2, akurat mam 1k certs i nie chce potem żałować ze czegos nie kupilem bądź kupilem, dlatego prosze o zdanie was. Jakie najlepsze bronie waszym zdaniem dla : heavy assalut, eng,medic,infli
PLANETSIDE 2 wapeons :)
Jeśli dopiero zaczynasz grać w PS2 to lepiej inwestuj certy w ulepszenia dla żołnierzy i/lub pojazdów. Bronie kupuj za SC, chyba, że chcesz grać w pełni za darmo (tak jak ja ). Tak, czy inaczej nie śpiesz się z kupowaniem broni, bo i tak jakoś bardzo nie różnią się od tych startowych. Pamiętaj, że wszystko możesz sprawdzić w VR Training
wiesz ze to zalezy od frakcji... po za tym kazda bron jest dobra jak umiesz grac....
LONGSHOT 50
ARCHON LMG
a u mmeda Gaus S z GLem
Pieniadze wydaje na kamu, jakies fajnie dodatki, a ulpeszenia do klas w miare juz mam wiec teraz zostala bron na krotki dystans - chcialbym 7 PDW czy cos takeigo taka biala jest ;d i dla heaviego
gram w niebieskich
jak HA to Archon (czy cos takeigo) na krotki dystans to masz pistolety commansioner czy cos takiego one zabijaja na 2 hity
Nie chce robic nowego tematu bo mam pewien problem kupilem Lumifiber trim na vanguarda - takie swiecące paski https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/about-the-new-lumifiber-trims.119460/ takie cos ale nic nie widac, jak można to wlaczyc ;d??
Siemka, mam pytanie dotyczace odblkowania najlepszych broni w planetside 2, akurat mam 1k certs i nie chce potem żałować ze czegos nie kupilem bądź kupilem, dlatego prosze o zdanie was. Jakie najlepsze bronie waszym zdaniem dla : heavy assalut, eng,medic,infli