Planetside 2

Hej witajcie. Nowy jestem w Planetsidzie 2, i pisze do was, byście wytłumaczyli mi jedną rzecz (lub pare ;p).

Otóż dzs=isiaj grałem, kliknąłem coś, i z pustynnej krainy przeniosłem się na lodową. O co chodzi? I gdzie moge powrócić?

Siema zagrałbym chętnie z tobą ale nie mam klucza więc nie chcę zakładać nowego tematu ale czy mógł by mi ktoś podarować klucz :D (moge w zamian dać inva do smite)

warn_ico.png
Offtopic. - Cree

kurna jaki offtop mówię, jak bym miał klucz to bym mu powiedział o co chodzi admin puknij się w głowe.

mod_ico.png
Jak by babcia miała wąsy, to by dziadkiem była. Piszesz na temat? Nie. Jak to się nazywa? Offtopic. Dziękuje za uwagę. - Cree

&down& jak bym dostał klucz to bym w 5 sek. rozpracował tą grę.

kurna jaki offtop mówię, jak bym miał klucz to bym mu powiedział o co chodzi admin puknij się w głowe.

To mnie rozwaliło, skąd wiesz jak mu pomóc skoro nie grałeś w ta grę xD?

O ile dobrze pamiętam teleport jest w bazie początkowej. Będziesz miał taki komputer z oznaczeniem takiej planety nad nim, tam możesz się przenieść między krainami.

@DeDaCzPl

Ostatnio był news na głównej, że są rozdawane klucze na Facebooku do planetside 2, poszukaj tego newsa może akcja jeszcze trwa.

Akcja się już skończyła, spuźniłem się o dzień

Jeszcze jedno pytanie. Jak sie przejmuje fragmenty mapy? Zauważyłem, ze na każdym fragmencie są punkty, albo samo A, albo A i B np, i do tego jeszcze jakieś pomniejsze (ktore nie sa ani A ni B, ale CHYBA da sie je przejmować).

I jak jestem na mapce, to każdy fragment ma koło na którym są % i jakaś frakcja. O co z tym chodzi?

Hej witajcie. Nowy jestem w Planetsidzie 2, i pisze do was, byście wytłumaczyli mi jedną rzecz (lub pare ;p).

Otóż dzs=isiaj grałem, kliknąłem coś, i z pustynnej krainy przeniosłem się na lodową. O co chodzi? I gdzie moge powrócić?