Plany na sezon 5

Zrobiłem podobny temat przy okazji końca sezonu czwartego i tam wpisywaliśmy przede wszystkim dywizje, które udało nam się osiągnąć na samym końcu. Teraz wychodzę z pytaniem - gdzie skończyliście/skończycie aktualny przedsezon i jakie dokładnie macie plany na najbliższy?

Oficjalnie bowiem, 21. stycznia rozpocznie się nowy sezon.

Ja poprzedni sezon zaczynałem w G3, sezon skończyłem w D5, a przedsezon prawdopodobnie skończę w D3, chociaż maksymalnie udało mi się osiągnąć D2 i 22 punkty. Progres jest ^^ W piątym planuję co najmniej master tier, a jeżeli dodatkowo uda mi się ugrać challengera, to założę sobie nowe konto na EUW i spróbuje szczęścia tam :)

Sezon 4 zacząłem w S2, po kilku upadkach i wzniesieniach jestem w S3. Teraz planuje Gold co najmniej.

z B3 do b2.

s4 zacząłem w d5, niedawno spadłem z mastera i dzisiaj znowu przegrałem serie :D

w s5 planuję wbić top 50 challengera na eaście lub challengera na weście.

Z pooziomu 12 do 30 na East i jak czas będzie, to rozegrać jakieś rankingowe, żeby ogarnąć jaki poziom sobą reprezentuje.

W tym sezonie z poziomu 30 do golda 5... Nie interesują mnie za bardzo rankedy i przez wbicie tego złota, połowa znajomych nie chce ze mną grać bo w normalach nam platynki przydziela -_-.

Jakie plany? Bawić się, wkurzać ludzi dziwnymi pickami. Taki teemo, garen, master yi itp. wiecie o co chodzi.

Zacząłem z Silver 5 bodajże, skończyłem na gold 5, mam nadzieję, że w 5 sezonie osiągnę platynę. ;p

Hmm , silver , platyna , diamond , diamond.
Myslę że czas na minimum mastera jak yolo q pozwoli :F

Sezon 4 Gold V. Moje plany na sezon 5 i kolejne sezony to już nie wracać do LoLa.

Brąz 3 i w dwa miesiące do golda 3.
Potem nie grałem troche to spadłem do g4. Na szczęście potem usuneli spadanie z dywizji w goldzie :D

W tym sezonie postaram się dobić do platynki, a jeżeli będzie trudno to chociaż zostać przy g3. Byle by dostać nagrody na koniec sezonu :P

W tym sezonie wiele nie pograłem, ale w następnym gold/platyna zobaczymy :D.

W poprzednim sezonie chciałem utrzymać silver na przełomie 3/4. Tak się stało, osiągnąłem wymierzony efekt. W sezonie 5 planuję minimum wybić platynę, a maksymalnie Diament. Opanować Yorick'a i robić nim SPUSTOSZENIE.

Chce sobie też wybić konto na nordicu, aby pograć z rodakami na naszej ziemi.

D5 i chciałbym osiągnąć D1 albo nawet Master Tier, lecz nabijanie LP jest koszmarem w tej dywizji :/

Mam GII, zaczynałem w brązie V więc jest jeszcze kawał drogi przede mną :)

Myślę o platynie w najbliższym czasie no i przydał by się jeszcze duo partner na stałe (no homo)

Skończyłem w Plat 5 (spadek z Plat 3 przez nieaktywność), więc w tym sezonie Diament - o ile znowu mi się LoL nie znudzi :)

Dostałem Bronze II skończyłem Gold III plan na Platyna III

S4 z Silvera 1 do Gold 2 spadłem przez brak aktywności do silvera :( S5 co najmniej plat

Skończyłem w platynie 4, mam teraz serie do 3, ale zaraz koniec sezonu i tak. Na sezon 5 może diament się uda wbić.

mod_ico.png
Wycięto offtop. ~n4z

Mimo, że grałem w lola jeszcze na betach to po 1 sezonie nie grałem aż do 4. Z racji, że nie grywałem rankedów w 1 sezonie zaczynałem od zera. Wrzuciło mnie do s3 i wbiłem g5 dla nagrody pod koniec sezonu. W 5 sezonie jeśli będzie mi się chciało wbijam d5 i tyle. xD

Sam początek w sezonie 4 był żałosny... Bronz 3? Przez walkę i chęć bycia coraz wyżej w październiku wbiłem Golda 3. Teraz? Gold 5. Nie chciało mi się grać rankedów i expiłem konto na EuW.
Plany? Diament 5 to minimum. Cel? Master Tier.