Platforma do testowania gier... co o tym sądzicie?

Hej wszystkim,

Postanowiłem wyjść z inicjatywą zgromadzenia graczy, którzy lubią nowości i beta testy.

Wierzę, że w większym gronie po przez swoje oceny gracze są w stanie pomóc producentom tworzyć "lepsze" gry - dostarczające więcej rozrywki i przyjemności.

Jeżeli w zamian mielibyście szanse otrzymać rabaty i bony na gry lub wygrać tablet czy telefon, podobała by się wam taka idea?

Na testsbetagames.com możecie zobaczyć "pierwsze kroki" i zapowiedź pierwszego testu.

Co o tym sądzicie?

Jak dla mnie to lipa. Szukacie naiwniaków na płatne rejestracje i będziecie mieli z tego prowizje. Udajecie, że ludzie coś testują a jest to zwykła oferta od komercyjnego reklamodawcy. Ludzie pograją, wy dostaniecie kasę, poklepiecie po ramieniu i od cały biznes.

Przede wszystkim dzięki za opinię, wiemy przynajmniej żeby pracować nad wizerunkiem. Postaramy się o regulamin, żeby nasza idea stała się bardziej wiarygodna. Czego jeszcze nam brakuje lub co powinniśmy zmienić/wprowadzić, aby gracze przekonali się o "czystości" naszych intencji?

UPDATE:
- regulamin i polityka prywatności już zostały opublikowane
- dokonaliśmy małych zmianę na stronie
- wystartowaliśmy funpage Test Beta Games
- wybraliśmy ostateczną domenę Test Beta Games, przekierowania zostaną ustawione z pozostałych domen, więc traficie bez problemu

Odbiegając od tematu...
Z jakich stron, blogów lub portali korzystacie przeglądając nowości o grach?

Wierzę, że w większym gronie po przez swoje oceny gracze są w stanie pomóc producentom tworzyć "lepsze" gry - dostarczające więcej rozrywki i przyjemności.

Gracze moga tylko w jeden sposob pomoc producentom panie kolego ^^

Przelej im miliona to napewno im pomozesz hehe

Hej wszystkim,

Postanowiłem wyjść z inicjatywą zgromadzenia graczy, którzy lubią nowości i beta testy.

Jeżeli w zamian mielibyście szanse otrzymać rabaty i bony na gry lub wygrać tablet czy telefon, podobała by się wam taka idea?

Na testsbetagames.com możecie zobaczyć "pierwsze kroki" i zapowiedź pierwszego testu.

Co o tym sądzicie?