czesc sorki ze nastepny temat ale mam pytanie otoz niewiem jaka gre platna wybrac bardzo mi sie podoba na filmikach pvp w grze ale jakos malo ludu o tej grze mowi czy warto wydawac kase na ta gre czy moze inna albo na privie zagrac
Płatna gra
czesc sorki ze nastepny temat ale mam pytanie otoz niewiem jaka gre platna wybrac bardzo mi sie podoba na filmikach pvp w grze ale jakos malo ludu o tej grze mowi czy warto wydawac kase na ta gre czy moze inna albo na privie zagrac
Dziwnie to trochę napisałeś ale płatne gry które ci mogę polecić to -
Lord of the rings (wymagania ma większe od crysisa ale grafika wgniata w ziemię wszystkie inne MMORPG!) - To zdecydowanie polecam!
World of Warcraft (Jedna z najlepszych gier mmorpg które dotychczas wyszły) - To polecam jak masz za słabego kompa na Lotro
@Edit
Zapomniałem dodać iż Lotro zajmowała pierwsze miejsce w rankingu na stronie mmorpg.com - Teraz zajmuję trzecie ale ma praktycznie taką samą ocenę co Star Wars: The Old Republic (pierwsze miejsce) i Atlantica online (drugie miejsce)
CZYLI LINEAGE 2 JUZ NIE JEST TAKIE DOBRE RACZEJ JEST DOBRE ALE NIE TAK JAK WCZESNIEJ??CZYLI POPATRZE JESZCZE I SIE ZASTANOWIE SZKODA TAK FAJNIE MI SIE PODOBALO NA YOUTUBE
upss sory za duze litery
WOW a atlantica Darmowa gra 2miejsce
a tak z tych gier co podales ktora ci sie najbardziej podoba miedzy Lord of the rings a LOTRO ktora fajniejsza?? na youtube zaczepiscie wygladaja
a podasz kwote miesieczna tych 2 gier??
Lotr ma znacznie słabszą grafike od Age of Conan o ile masz kompa który pociągnie wszystkie bajery ( czytaj mega maszyne ) , pvp jest rewelacyjne w przeciwieństwie do LOTR który jest nastawiony na PvE . Co do L2 gra dalej jest boska ale już sie konczy (prace na L3 , juz ostatni dodatek do L2) więc nawet kupując Walker-a nie ma sensu teraz w nią zaczynać .
Hmm... Piłeś coś może ? ;d (oczywiście do Ziomka )
1. Lord of the Rings a Lotro - To jest to samo.
2. Mi osobiście bardziej podobał się World of warcraft
3.Podstawka gry lord of the rings kosztuje około 75 złotych (razem z 30-45 dniami free) a dodatek (mines of moria) około 100 zł.
4.Za WoWa płacisz 42-45 zł miesięcznie.
O rany... LOTR = Lord Of The Rings
W Lineage 2 nie grałem, ale z tego co słyszałem jest to świetna gra, ale strasznie rozbudowana, wiele w niej jest, i w ogóle git majonez Tylko nie wiem, czy sobie z tym poradzisz jak nawet nie potrafisz powiązać skrótu LOTR z lord of the rings... Proponuje coś prostrzego jak np. WoW, bardzo wciągające i rozbudowane, ale zarazem wszystko ładnie, czytelnie, intuicyjnie i przejżyście.
ok dzieki za info bede czekal na Lineage 3
choc mnie tez ciagnie do age of conan
sorrki za ta pomylke z wladca pierscieni ale zapomnialem mysalem ze nowa gra
//Nie dubluj postów! Od tego jest opcja Edytuj! - R3m4ke
Właaaśnie! - Zapomniałem o Age of Conan.
A tak ode mnie - Jeżeli masz wybierać -
1. Lineage
2. AoC (Age of Conan)
Wybierz Age of Conan
jak bede starszy bede zarabial wyprobuje mam 14lat od 16 kupie gre
obejrzyjcie se filmik Lineage 2 wlasnie dlatego chce w nia grac te PvP
O kurfa.... To ja czegoś nie zrozumiałem? - zastanawiasz się jaką grę kupić chociaż i tak kupiłbyś ją za dwa lata?
nom nie stety ale patrz na moj nick ziomek94 ale pewnie wczesniej bo mam 7tysiecy uzbieralem wiedz chodzilo mi oto ze wiecej gier bede kupywal za kilka lat ale 1gre chce kupic platna kapujesz??
teraz chce kupic 1 gre i sie zastanawiam ale wiecej gier za kilka lat bede kupywal o oto mi chodzilo zle powiedzialem sorki
nom nie stety ale patrz na moj nick ziomek94 ale pewnie wczesniej bo mam 7tysiecy uzbieralem wiedz chodzilo mi oto ze wiecej gier bede kupywal za kilka lat ale 1gre chce kupic platna kapujesz??
A więc za kilka lat chcesz kupować darmowe tak? Respekt ;d
Więc w tej chwili polecam Ci WoWa / Lotro =)
ok wytlumacze ci jasniej wiedz tak
mam 14lat szukam 1 GRY platnej no nie ale za kilka lat bede kupywal wiecej gier
Afff... Ależ ja Cię rozumiem doskonale... To była po prostu ironia...
Zamknijcie to w p................... przecież tu sie czysty spam roni , po zamknięciu post do usunięcia
ok sorki broda ale musze sie dowiedziec temat do zamkniecia a o co ci chodzilo w kropkach??zartuje wiem
Że tak powiem: o.O Autor temaciku dostaje nagrodę za wspaniałą interpunkcję.
dzieki a za co to?? co to w ogóle?? interpunkcja pierwsze slysze zal
// O ortografii tez 1 raz slyszysz? - Spawn
spędzilem ponad 2 lata na offie Lineage2 i troche sie wypowiem. Filmik ktory tu nam pokazujesz jest nakrecowny przez DanielDefo koles jest najlepszym zawodnikiem na serive Teon. Zarazem jest "noliferem"(ktos kto zatracil sie w swiecie MMO i nie ma przyjaciół ) jego zbroja i amulety i bron wszystko ma na +15(czyli enchanting - czyli podkrecanie broni/zbroi). By wsadzic helm IC(Imperial Cruseider) na +15 robil go dokladnie 46 razy. A uwierz mi by zlozyc set(zbroje cala) na officialnym servie musisz poswiecic okolo 3 tygodni. Lineage2 jest zdecydowanie za trudny dla ciebie. Przy obecnym stanie bedziesz sie go uczyc dobre 2 miechy... a jak jeszcze nie znasz angola... to pewno sie go nie nauczysz. I teraz sprawa nie ciekawa. Lineage2 przeminol. Coraz mniej osob w to gra i bedzie grac. A to z powodu Aiona(moim zdaniem do d*py gra) i pracami nad L3 ktore ruszyly luz jakis czas temu.
Co do platnych MMO
LOTR - swietna gra w klimacie Tollienowskim. jak podobal ci sie film badz czytales ksiazke... to gra ci sie spodoba.
WoW - zdecydowanie najwiekszy hit ostatnich lat. Ale to przez to ze robil go blizzard. WoWa cechuje dobre PvP, ciekawe questy, buildy postaci.
Ja tu jeszcze dodam od siebie ze warto czekac na DarkFalla juz w lutym ponoc ma zostac odpalony. A co to jest DarkFall. Sprwdz na YouTuBe.
To jaka gre wybierzesz za 2 lata (LOOOOL) nalezy tylko do ciebie... Nie sluchaj innych sluchaj siebie. Jak inni kaza ci narobic w gacie... zrobisz to?
I tak dla scislosci.. Podobal ci sie filmik z PvP w L2? Fajnie... tyle ze w L2 nie ma balansu miedzy postaciami. L2 jest nastawione na PvE a raczej na Siege.
Pozwalam ci zadac jeszcze jedno pytanie i temat zamykam jak wroce z roboty . Bo robi sie spory offtop
no to szkoda ale przyznam ze fajnie wyglada tam PvP w L2 a wiedz mnie gry interesuja ze wbijam 50lvl i ide na PvP czyli gra oparta na PvP wiedz popatrze na youtube ale jak chcecie lub znacie taka gre to podajcie nazwe THX za info Spawn
AAAAaaa gram w Pefeckt world jaki server polecacie PvP czy Pve??