Płatne czy darmowe?

Siemka. Dawno temu widzialem ze L2 jest w kategorii Platne MMO. A teraz widze ze jest w Gry MMO. Czy teraz Lineage II Jest darmowy?

I jeszcze jedno. Jezeli teraz sciagne wersje angielska to pozniej jak bedzie Polska to musze od nowa sciagac czy po prostu zmienie jezyk i bedzie dobrze?

Czekam na odpoiwedz i pozdrawiam

Spisu gier nikt nie uaktualnia, L2 jest obecnie darmowe.

Co do drugiego pytania, nie wiem, nie grałem.

L2 jest darmowe i Server USA i Eu, nic nie płacisz za grę :).

Polska wersja ma miec wlasny serwer, wiec mysle ze od nowa.

Aktualnie sa 2 wersje lineage wersja NA/eu i wersja eu. na tej pierwszej od Nexona masz 1 kanal z europejskim czasem, a druga wersja jest od Innova - ta wersja jest cala dla europy.

Jest darmowy. Polski serwer będzie miał swojego klienta, więc radzę zaczekać, bo nie będziesz mógł się przenieść.

Tylko nie wiadomo jak z polską populacją będzie na serverze może być znikoma i wszyscy będą mówić, gra gówno bo brak graczy jak w przypadku allods online :).

Ja chyba teraz sobie sciagne wersje od Nexona a pozniej sobie sciagne polska wersje. Chce narazie jakos gre ogarnac

@Frosty od jakiego Nexona? L2 jest od NCsoftu.

Ja chyba teraz pogram sobie na prywatnym serwerze Graveland i poczekam na polska wersje. Ktos gra na tym serwerze?

tak od ncsoftu pomylilem sie :D

NC Soft = powa is

Innova = pustki na serwerze

Ta gra umarła, nie ma ciekawego wydawcy globalnego.

Ja chyba teraz pogram sobie na prywatnym serwerze Graveland i poczekam na polska wersje. Ktos gra na tym serwerze?
Graveland ,stary,dobry Polski server,grałem tam kiedyś jak były x5 i x13 raty servery(realmy).Wiem ,że połączyli potem te servery i przenieśli wszystkich z x13 na piątki.A teraz nie wiem jak tam jest.Jeśli ktoś gra na Grejvie to pewnie dużo koksów ,starych graczy .

Na Gravelandzie też całkiem pustki, zresztą, gdzie nie ma pustek? Wszystkie świetne serwery, do L2, wymarły praktycznie

Pamiętam jeden świetny serwer, który był w klimacie RPG, nie pamiętam nazwy.

By się zarejestrować potrzeba było napisać historyjkę :D a w grze można było posługiwać się tylko staropolską mową: D

Siemka. Dawno temu widzialem ze L2 jest w kategorii Platne MMO. A teraz widze ze jest w Gry MMO. Czy teraz Lineage II Jest darmowy?

I jeszcze jedno. Jezeli teraz sciagne wersje angielska to pozniej jak bedzie Polska to musze od nowa sciagac czy po prostu zmienie jezyk i bedzie dobrze?

Czekam na odpoiwedz i pozdrawiam