Play

Tak wiem że moje pytanie nie morze być umieszczone tutaj bo to nie jest związane z grami ale mam do was pytanie 10 koło 11 listopada zmieniam komórke android i mam do was pytanie jaką mi polecacie wziąć miałem samsung galaxy s advance ale chciałbym coś dużo lepszego czy znacie fajne komórki które mogą mi się spodobać z tego roku (jestem w play)

Powinieneś założyć ten temat w hydeparku.

Nie podałeś żadnego punktu zaczepienia. Czego oczekujesz od tego telefonu - praca na baterii, wydajność w grach itd.

Do jakiej ceny. Rozpisz się trochę bo tak to można Ci pierwszy lepszy telefon zaproponować.

Fajna komorka, co prawda bez androida. Tym fajniejsza bo uzywali jej w matrixie :D

Błagam, trochę szacunku dla innych użytkowników tego forum...

Gramatyka i interpunkcja nie są takie trudne po skończeniu 2-3 klas podstawówki.

Odrobina dobrej woli a nie piszesz jak leci i nawet kropki na końcu nie postawisz.

I tak jak przedmówcy, musisz podać czego oczekujesz od telefonu przy takim pytaniu..

ludzie ja się pytam czy znacie jakieś fajne komórki

android jest taki, że jak kupisz coś nowego niektóre stare gry nie będą ci chodzić (stary android i inne rzeczy są brane pod uwagę np. typ grafiki itd, itp), Jest jedno małe jeśli chcesz pograć nie powineneś schodzić poniżej specyfikacji galaxy S5-S6 lub xperia Z3, oczywiście jeśli chcesz sobie swobodnie jeszcze pograć do roku powiedmzy może dłuzej ? kto wie. Jak masz mało kasy dobrym sposobem jest kupno przez allegro ze sklepu jakiegoś na raty np.

a czy ktoś używał komórke

Samsung G531F Galaxy Grand Prime

Tak wiem że moje pytanie nie morze być umieszczone tutaj bo to nie jest związane z grami ale mam do was pytanie 10 koło 11 listopada zmieniam komórke android i mam do was pytanie jaką mi polecacie wziąć miałem samsung galaxy s advance ale chciałbym coś dużo lepszego czy znacie fajne komórki które mogą mi się spodobać z tego roku (jestem w play)