[PlayBNS Blade&Soul] XIII

jak wrzuciłęm do katalogu BnS/bin te zaangielszczenie to wyskakuje błąd 14001

ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?

Ok, wytłumaczę Ci to krok po kroku, ale na pw. Nie spamujmy w temacie rekrutacyjnym.

Także jestem zainteresowany, można prosić o IP TS'a?

Można IP Ts'a ? 5min temu kurier dostarczył mi słuchawki i myszkę więc teraz mogę spokojnie do was dołączyć :D

Również bym poprosił o ip ts-a właśnie zacząłem grę a przydałą by mi się malutka pomoc.

chętnie bym z wami pograł, ale dopiero pierwszy raz będę grał w B&S, więc jeżeli nie robi wam to problemu to proszę o TS'a :) jesli chodzi o ogarniecie w mmorpg'ach to nie ma z tym problemu :P

Rekrutacja tymczasowo zamknięta.

Rekrutacja zamknięta

Nowo powstała gildia pve/pvp "XIII" otwiera rekrutację.

Gramy na prywatnym rosyjskim serwerze PlayBNS. Na chwilę obecną jest to jedyne sensowne rozwiązanie dla graczy z poza Koreii i Chin, którzy pragną spróbować swoich sił w produkcji ncsoft.

Jesteśmy zgraną i doświadczoną ekipą - już od kilku lat gramy wspólnie. Na swoim koncie mamy m.in utworzenie i rozwijanie największej polskiej gildii w grze Vindictus. Fakt ten gwarantuje profesjonalne i odpowiedzialne podejście do zarządzania team'em z naszej strony. Jeśli szukasz pewnej i stabilnej gildii, która nie rozpadnie się po tygodniu - dobrze trafiłeś.

W obecny skład gildii wchodzą osoby mające bogate doświadczenie w grze Blade&Soul z serwerów koreańskich i chińskich. Ze swej strony jesteśmy w stanie zagwarantować:

- pomoc w questach,

- pomoc w doborze ekwipunku,

- pomoc rozwoju postaci,

- pomoc na dungeonach,

- ogólnie pojętą pomoc w odnajdywaniu się w grze (jest to dość istotne ponieważ w przeważającej części gra jest w języku rosyjskim, a angielskie tłumaczenie jest dopiero w fazie początkowej).

Ze względu na profesjonale podejście do zarządzania gildią, nie przyjmujemy wszystkich "jak leci". W żadnym wypadku nie jest to gildia masowa. Stawiamy na jakość, a nie ilość.

Wymagania rekrutacyjne:

Frakcja w grze: Czerwoni. Ze względu na charakter gry, różnego rodzaju questy etc nie przyjmujemy graczy z frakcji przeciwnej tj. niebieskich.

Komunikator głosowy TeamSpeak: Blade&Soul jest grą akcji, w której liczy się przede wszystkim dobre zgranie i współpraca poszczególnych członków party. W związku z tym komunikator umożliwiający szybkie i sprawne porozumiewanie się jest wskazany. Dodatkowo, wspólne pogawędki przy grze zacieśniają więzy między graczami i skłaniają do głębszej współpracy.

Wiek: +18 lat. Zależy nam na poważnych i ogarniętych osobach, mających już za sobą burzliwy okres dojrzewania.

Poziom postaci: +24 lvl. Szukamy graczy, którzy znają podstawy gry.

W przypadku chęci dołączenia do naszej gildii proszę o bezpośredni kontakt w grze z założycielem: Verde lub ze mną w tym temacie.

​Rekrutacja zamknięta