[PlayBNS Blade&Soul] XIII

Rekrutacja zamknięta

Nowo powstała gildia pve/pvp "XIII" otwiera rekrutację.

Gramy na prywatnym rosyjskim serwerze PlayBNS. Na chwilę obecną jest to jedyne sensowne rozwiązanie dla graczy z poza Koreii i Chin, którzy pragną spróbować swoich sił w produkcji ncsoft.

Jesteśmy zgraną i doświadczoną ekipą - już od kilku lat gramy wspólnie. Na swoim koncie mamy m.in utworzenie i rozwijanie największej polskiej gildii w grze Vindictus. Fakt ten gwarantuje profesjonalne i odpowiedzialne podejście do zarządzania team'em z naszej strony. Jeśli szukasz pewnej i stabilnej gildii, która nie rozpadnie się po tygodniu - dobrze trafiłeś.

W obecny skład gildii wchodzą osoby mające bogate doświadczenie w grze Blade&Soul z serwerów koreańskich i chińskich. Ze swej strony jesteśmy w stanie zagwarantować:

- pomoc w questach,

- pomoc w doborze ekwipunku,

- pomoc rozwoju postaci,

- pomoc na dungeonach,

- ogólnie pojętą pomoc w odnajdywaniu się w grze (jest to dość istotne ponieważ w przeważającej części gra jest w języku rosyjskim, a angielskie tłumaczenie jest dopiero w fazie początkowej).

Ze względu na profesjonale podejście do zarządzania gildią, nie przyjmujemy wszystkich "jak leci". W żadnym wypadku nie jest to gildia masowa. Stawiamy na jakość, a nie ilość.

Wymagania rekrutacyjne:

Frakcja w grze: Czerwoni. Ze względu na charakter gry, różnego rodzaju questy etc nie przyjmujemy graczy z frakcji przeciwnej tj. niebieskich.

Komunikator głosowy TeamSpeak: Blade&Soul jest grą akcji, w której liczy się przede wszystkim dobre zgranie i współpraca poszczególnych członków party. W związku z tym komunikator umożliwiający szybkie i sprawne porozumiewanie się jest wskazany. Dodatkowo, wspólne pogawędki przy grze zacieśniają więzy między graczami i skłaniają do głębszej współpracy.

Wiek: +18 lat. Zależy nam na poważnych i ogarniętych osobach, mających już za sobą burzliwy okres dojrzewania.

Poziom postaci: +24 lvl. Szukamy graczy, którzy znają podstawy gry.

W przypadku chęci dołączenia do naszej gildii proszę o bezpośredni kontakt w grze z założycielem: Verde lub ze mną w tym temacie.

​Rekrutacja zamknięta

A ile macie osób na tę chwilę?

Póki co 7 osób - dziś wieczorem założyliśmy gildię. Wg mnie im mniej osób tym lepiej tj. grupa zgranych i zaufanych (+/- 15) osób odpowiada mi o wiele bardziej niż masówka +30 gdzie nie wiesz właściwie kto jest kim i czego się po nim spodziewać.

Czyli jeśli jeszcze nie wybrałem frakcji to nie mogę do was dołączyć? ^^

@Up tak :)

Czyli jeśli jeszcze nie wybrałem frakcji to nie mogę do was dołączyć? ^^

Oficjalnie nie, ale ogólnie możesz już na TS wejść i z nami grać, niestety nie jest tu jak na Chińskim i dopiero frakcje możesz wybrać na ~22-24 lvl-u, a nie 16 lvl jak na CN.

Dacie ip ts'a? Jestem w niebieskiej frakcji, ale zawsze można pogadać i pobiegać po dungeonach :D

Dacie ip ts'a? Jestem w niebieskiej frakcji, ale zawsze można pogadać i pobiegać po dungeonach

Pewnie, czemu nie, poszła PW z info.

Witam, chcialbym sprobowac bns, czy moge dostac ts-a ? Mam kilka pytan

W takim razie prosiłbym kontakt do ts'a jeśli można. ^^

Rekrutacja wciąż otwarta.

Witam, grę w B&S dopiero zaczynam, ale przydałby mi się jakiś kontakt z polakami, tym bardziej jeżeli oferują pomoc ;] Jeżeli można, to prosiłbym o ts'a, dzięki.

Poszło na pw. ;)

sciagam walsnie wszystkie potrzebne pliki do odpalenia gry . TS Plox :)
Spelaniam wymagania regulaminu :)

zanim zaczne grę w BnS mam kilka pytań

1. skąd pobrać aby grać na tym privie i gdzie zrobić konto ?

2. czy jest stabilny serwer ? tzn czy ma coś takiego że przez np tydzień jest off ?

3. jak kiedyś grałęm na rosyjskiem privie do metina i w kilka innych gier to miałem problemy z wirusami . Jak na tym privie ? macie takie problemy ?

4. pójdzie mi i ile wązy instalka jak i gra po zainstalowaniu ? win7 , i3 2100 3,10 GHz , 4GB , ASUS eah 6670

5. czy w tym zangielszczeniu da się połapać w misjach ? tzn co trzeba zrobić w danej misji itp ?

1. Tutaj masz wszystko opisane: http://forum.playbns.com/showthread.php?t=2908

2. Obecnie nie ma żadnych problemów z serwerem.

3. Nie mamy żadnych problemów z wirusami.

4. +/- 14GB. Powinno jako tako działać.

5. Jeśli jesteś ogarnięty i orientujesz się w grach mmo to połapiesz się nawet grając po rosyjsku.

pobieram tego torrenta

tyle że tam jest kilka plików spakowanych

a że nie jestem opcykany w te sprawy to co z tymi plikami zrobić ? rozpakować i wrzucić wszystko do 1 folderu czy co ?

i jeszcze takie pytanie

można tylko przez torrenta to sciągnąć ? bo coś bardzo wolno się ściąga jak na 9GB to trochę potrwa

Po pobraniu gry będziesz mieć kilka spakowanych części i plik exe, który należy uruchomić.

Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy ktoś udostępnia inną opcję pobierania niż torrent.

to jeszcze takie pytanie skąd pobrać zangielszczenie ?

Wszystko jest opisane w tym temacie: http://forum.playbns.com/showthread.php?t=4495