[PlayDGN] Gildia "Dango"

Nie Lepiej Zagrać na Eu ???? ja wiem cofniete dużo ale napewno lepiej zebrać ekipe na Eu niż na priva z bugami

Ja osobiście gram też na EU.

podajcie tego ts

To było przed tą długą przerwą serwa, nie wiem czy on dalej działa, nikt z tego nie korzystał więc i ja przestałem się interesować

bump, był gildyjny GDN norm zakończony sukcesem, focie drugi post na pierwszej stronie

Ku mojemu zdiwieniu gildia w ostatnich dniach bardzo się rozrosła, z kilku aktywnych graczy zrobiło się kilkunastu, zarówno mnie jak i szefostwo gildii fakt ten bardzo cieszy. Chcielibyśmy zaprosić wszystkich którzy jeszcze nie są w naszej gildii do wspólnej gry. Jako gildia poza czatem łączą nas wspólne wypday na nesty oraz walki pvp, więc każdy znajdzie coś dla siebie :)

Nie ma konkretnych wymagań, jednak kultura na czacie i tego typu podstawy są oczywiste. Posiadamy także TS'a :)

http://pdn-dango.ugu.pl/- forum gildii (nowe), do tej pory działaliśmy w grupie na fb, ale nie każdy chce się dzielić swoim osobistym fb albo założyć osobnego konta, więc pomyśleliśmy, że tak będzie wygodniej. Zapraszam :)

92qr.jpg