Witam. Poszukuje ludzi do Silkroad'a na prywatnym serwie PlaySro.
Klasa: Blader
Gildia: ToXiC
Serwer: Heaven
Strona Glowna: www.playsro.com
Raty: 50x exp
50 x Skill Point
50 x Drop
Witam. Poszukuje ludzi do Silkroad'a na prywatnym serwie PlaySro.
Klasa: Blader
Gildia: ToXiC
Serwer: Heaven
Strona Glowna: www.playsro.com
Raty: 50x exp
50 x Skill Point
50 x Drop
Pobieram-jak podpasuje to dam znać na pw!
gdzie jest umiejscowiony serwer?
#edit: Aktualnie pobieram to z kolega... Jezeli jestes w polskiej gildii fajnie by było jakbysmy dostali inva, natomiast jezeli nie jestes, zrobmy wlasna polska gildie!
Dolaczam sie do gry,wrazie czego moge se zarezerwowac Inva??
Ps.Jak cos pisac tu albo na PW
Ps2.A no i ja bede gral w Silka pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc w trakcie gry,i wysluchiwanie zmudnych pytan skierowanych do Was ode Mnie
Albo nie jednak sie nie decyduje arazie sprawdzam Archlorda,pszepraszam za zasmiecanie tematu...
Ja z chęcią się dołączę ale musi być TS 3 bez niego to jest gra taka sama jak solo...
Gildia jest Polska jestem założycielem jak chcecie więcej informacji to proszę o kontakt PW lub GG.
PS. Dla wszystkich znajdzie się miejsce.
PS2. Mój nick w grze to : Skeptic
Sciagnalem, odpalam, nick: BialyWilq klasa: bower. Widzimy sie w grze
gralem na tym serverze od startu i moge wam powiedziec, ze wcale nie jest taki dobry, za silki trzeba placic $, na wyzszym lvlu bez grab peta ani rusz, do tego sprzedaja suny za donate, mialem 95 lvl wizz i w gildii mialem kolesia ktory ma son bowa +9, takze nie polecam servera. Jezeli nie wierzycie napiszcie do WeirD on ma tego sona.
A sa jakies inne privy godne polecenia?
prosze tu http://forum.ragezone.com/f115/ co jakis czas dodaja nowe servery, ale z tego co sie orientuje to na kazdym jest donate i jest to jedyny sposob na zdobycie silkow.
gralem na tym serverze od startu i moge wam powiedziec, ze wcale nie jest taki dobry, za silki trzeba placic $, na wyzszym lvlu bez grab peta ani rusz, do tego sprzedaja suny za donate, mialem 95 lvl wizz i w gildii mialem kolesia ktory ma son bowa +9, takze nie polecam servera. Jezeli nie wierzycie napiszcie do WeirD on ma tego sona.
Tak. Są silki za prawdziwą kasę ale nie wiem co za nie pożytecznego kupisz wymień mi choć jedną rzecz.
Ja mam 89 lvl prawie 90 i jakoś bez peta latam ciągle, nie przeszkadza mi to za bardzo.
widze nie miales pewnie za duzego lvlu na globalu no ale ok, np astrale , immortale, strzaly - bolty, powiekszenie inventory, storage, wiec nie mow ze nic pozytecznego nie kupie a lvl masz jeszcze za maly zeby to stwierdzic, zobaczysz jak bedziesz mial leciec np do b4 w jangan cave i padnie ci sie po drodze a np nie masz reversow powodzenia. dobij tak z 95 i powiedz czy dalej jest tak fajnie.
Prawda jest taka, ze na prawie kazdym prwacie, w kazdej grze, sa jakies koxy, ktore specjalnie donatuja aby byc lepszymi, lub sobie ulatwic gre. Normalka, ja tam gram juz, 61 lvl, i nie widze zadnego problemu, zadnych lagow, wszystko dziala jak nalezy, a ze kilku gosci lata z itemkami lepszymi od ciebie, to sie mowi trudno, ja nie bede ładował kasy na ten serwer, gram 4fun
A też spróbuje Grałem już nie raz w silka, ale zawsze kończyłem na 34lvlu, tylko dlatego bo za trudno się potem expiło
Silk to jedna z moich pierwszych najlepszych gier w jakie grałem
widze nie miales pewnie za duzego lvlu na globalu no ale ok, np astrale , immortale, strzaly - bolty, powiekszenie inventory, storage, wiec nie mow ze nic pozytecznego nie kupie a lvl masz jeszcze za maly zeby to stwierdzic, zobaczysz jak bedziesz mial leciec np do b4 w jangan cave i padnie ci sie po drodze a np nie masz reversow powodzenia. dobij tak z 95 i powiedz czy dalej jest tak fajnie.
Scrollów mam od groma w Inventory i prawie dropia z każdego moba.
"Scrollów mam od groma w Inventory i prawie dropia z każdego moba."
mi chodzi o reversy, poszukaj w google jak nie wiesz co to .. dobra niewazne, nie chce mi sie tu produkowac ze server jest bee, nikt wam nie zabrania tam grac, powodzenia zycze.
Dobranoc.
Witam dzisiaj próbowałem zarejestrować się w PlaySro wpisuje Id ,E-mail,Czekam na kod ,ok jest wpisuje ten kod ,haslo ,i wyskakuje że kod jest nie poprawny choć jest ,czy mogłbym prosić o jakąś pomoc lub o założenie konta i przesłanie danych na PW .Z góry dziekuje .
Nick Ketale Warlock/Cleric, chętnie z kimś pogram. W Hotan masa ludzi, a w pozostałych po 1-3 ze mną razem
Witam dzisiaj próbowałem zarejestrować się w PlaySro wpisuje Id ,E-mail,Czekam na kod ,ok jest wpisuje ten kod ,haslo ,i wyskakuje że kod jest nie poprawny choć jest ,czy mogłbym prosić o jakąś pomoc lub o założenie konta i przesłanie danych na PW .Z góry dziekuje .
Napisz do mnie na GG.
Ściągnąłem, no ale jak zwykle - problem z X-Trap`em. Trudno... ^ ^ nie zagram.