Bry,
Chcę kupić playstation 4, czy znacie jakieś sklepy (oprócz allegro) gdzie można kupić jakiś zestaw z grą i dodatkowym padem przy dobrej cenie?
Bry,
Chcę kupić playstation 4, czy znacie jakieś sklepy (oprócz allegro) gdzie można kupić jakiś zestaw z grą i dodatkowym padem przy dobrej cenie?
Ja kupiłem w MediaMarkt za 1999 zł, z jednym padem i killzonem (dobra giera), pada dokupiłem za jakieś 250 złotych, także warto.
to zależy jak masz możliwość kup sobie za granica lepsze ceny są :] a druga sprawa według mnie na razie się ps4 nie opłaca bo nie ma żadnych konkretnych gier na nią...na przykład ja czekam go grudnia z zakupem pewnie będzie tańsza i pewnie pojawia się już jakieś dobre tytułu bo z tego co kojarzę to maja się pojawić 3-4 kwartał 2014 :]
czekaj aż będzie w przecenie w Neonecie lub mediamarkcie ; D
http://www.ultima.pl/konsole/s581/
Jeśli masz pieniądze to bierz, ale ceny są w tej chwili podbite o jakieś 200zł w porównaniu do cen które były na premierę. Proponuje kupić gołą konsole i na allegro używaną grę Killzone: Shadow Fall lub Infamous: Second Son.
Bry,