PlayStation 4 - gry na start

Bry,

W tym tygodniu zamierzam kupić PS 4 i chcę się was spytać jakie 2 gry polecacie na start? Ja myślałem nad InFamous Second Son i Assassin's Creed IV black flag. Od razu mówię żebyście nie pisali gier typu Killzone (strzelanek) ,bo grałem u znajomego i słabo mi się strzela na padzie.

InFamous przede wszystkim i może GTA V?

na ps4 nie ma jeszcze gta V więc jak najbardziej bierz infejmus i zabójce czarną flage

Osobiście polecam Watch Dogs, który pojawi się na pułkach za tydzien

Z gier na aktualna chwile mozna polecic tylko InFamous Second Son

Watch Dogs jest mocno przereklamowane.

GTAV nie wiadomo czy sie pojawi na PS4...

The Last of US ma byc ponoc przeniesione z ps3 na ps4, ale game dev maja problemy.

Assasin black flag? Nie polecam przereklamowane.

Czekaj az wyjdzie AssasinCreed Unity

W fife 14 swietnie sie gra, ale czekaj do E3 z grami.

Pokaża dopiero 10 czerwca chyba co ma wyjsc

Infamous,killzone 3,the division (na konsole będzie szybciej,albo juz jest) oczywiscie te gta,watch dogs.

Na 100% już wiem ,że kupie InFamous Second Son ,ale jeszcze nie wiem jaką 2 grę (z chęcią kupiłbym GTA V ,ale nie ma go na PS 4 i watch dogs odpada , pre order na PC już czeka)

Bry,

W tym tygodniu zamierzam kupić PS 4 i chcę się was spytać jakie 2 gry polecacie na start? Ja myślałem nad InFamous Second Son i Assassin's Creed IV black flag. Od razu mówię żebyście nie pisali gier typu Killzone (strzelanek) ,bo grałem u znajomego i słabo mi się strzela na padzie.