Witam !
Lada dzień pojawi się kurier z konsolą, ponieważ dopiero w przyszłym tygodniu będę miał pieniądze na grę, mam do was pytanie, są jakieś darmowe gry które będę mógł pobrać ?
Witam !
Lada dzień pojawi się kurier z konsolą, ponieważ dopiero w przyszłym tygodniu będę miał pieniądze na grę, mam do was pytanie, są jakieś darmowe gry które będę mógł pobrać ?
WarFrame chyba jest darmowe.
Warframe, Blacklight, War Thunder, DC Universe, jakis pinball. Ewentualnie demo ufc, fify, thiefa.
Chętnie sprawdzę parę demówek przed zakupem.
EDIT
Ostatnie pytanie. Po zakupie konsoli mam jakiś abonament na miesiąc czy muszę zakupić oddzielnie ?
To chyba zależy czy dodają go do zestawu. Nie wiem. Nie znam się.
14 dni triala playstation plus czyli dochodza 2 gry za darmo w czasie aktywnego abonamentu, a potem 27-miesiąc 59-3 miesiace 169-rok i co miesiac 2 nowe gry za free. Playstaiton plus trzeba mieć by na multi grać.
Polecam stronę: http://www.pssite.com/ . Co miesiąc w pierwsza środę miesiąca się zmieniają(czyli w tą najbliższa) i beda to: Strider i TowerFall Ascension. Zwykłe indyki. Myślę, ze pod
koniec roku zaczną sypać grami AAA.
Dzięki wielkie panowie
Witam !