Plebiscyt imienia Dzielnego Chmarusa

Drodzy forumowicze!

Tydzień temu rozpoczął się nowy rok, a więc jest to czas podsumowań. Wybieraliśmy już najlepsze i najgorsze gry minionych dwunastu miesięcy, a co powiecie na to, aby podobny ranking przeprowadzić tutaj, na tym forum? Lecz nie będziemy skupiać się na elektronicznej rozrywce, a na naszej społeczności, na nas samych.

W związku z tym ogłaszam, że pierwszy rumowy plebiscyt imienia Dzielnego Chmarusa rozpoczyna się z tą chwilą!

Na czym polegać będzie zabawa? Zasady są proste i czytelne. Dajemy Wam do dyspozycji cztery kategorie, a są nimi:

- najbardziej lubiany

- lama

- pomocna dłoń

- NoLife

Każdy użytkownik, który napisał minimum 50 postów, może wziąć udział w plebiscycie. Wystarczy wysłać do mnie prywatną wiadomość i do każdej z kategorii podać dwóch użytkowników. Po upływie tygodnia zliczę wszystkie głosy i rozpocznie się głosowanie w ankietach na forumowiczów, którzy najczęściej będą wybierani do poszczególnych tytułów. Po kolejnych siedmiu dniach wyłonimy wybrańców, a ci w nagrodę otrzymają drobne upominki. Jakie? Niech to pozostanie tajemnicą, będzie przynajmniej jakaś niespodzianka.

Uprzedzam, że skrzynkę odbiorczą będę czyścić raz dziennie, najpewniej w godzinach wieczornych, więc jak nie będziecie w stanie dostarczyć mi swojej wiadomości, to bez nerwów, prędzej czy później taka możliwość się pojawi.

Zapraszam do wybierania kandydatów do tytułów roku!

EDIT:

Bym zapomniał. Administracja również bierze udział w zabawie, więc śmiało możecie słać do mnie wiadomości.

Mógłbyś dokładnie podać format wiadomości oraz tytuł, żeby nie było problemów :)?

#edit

Tak wysłałem jeszcze zanim napisałem o tym, ale to tylko dla Twojego dobra, lepiej skoro i tak będziesz musiał przeczytać takich wiadomości kilkadziesiąt, czy nawet kilkaset żeby jakoś to wyglądało :D

Oh, no bez przesady.
Temat : "Plebiscyt" - chyba zrozumie :)
Treść:
"Najbardziej lubiany - jakieś 2 nicki
Lama - jakieś 2 nicki
Pomocna dłoń - jakieś 2 nicki
NoLife - jakieś 2 nicki
Możesz pozdrowić wspaniałego adnima"

Tak jak napisal Kamikadze : )

Mogę w kilku kategoriach wytypować te same osoby?

Tak, nie ma przeciwwskazan.

Przypominam, ze do jutra oddajemy glosy.

Już masz podliczone głosy czy będziesz dopiero liczył? :v

Jutro wystartuja ankiety, sorki za opoznienia, jestem mega zawalony.

A tylko ty możesz to zrobić? może ktoś cię odciąży ? przecież tyle tu wiary jest :P.

A my czekamy i czekamy :( i dalej nie wiem czy jestem najlepszy xD

A ty się nie pucuj kociaku bo terminów to się trzeba trzymać ;D, a jak ktoś wie, że się nie będzie trzymał to przecież inni mogą to zrobić za niego ;)

Do nikogo nie mam pretensji przecież, a czemu są sprawy ważniejsze? ważność to pojęcie względne :P

Wagon nie napalaj się jak szczerbaty na suchary. Administratorzy mają własne życie. Nie siedzą 24/7 jak niektórzy. Spasuj.

A czy ja twierdze, że ktoś siedzi tyle ? :D człowieku... po prostu jak podajesię termin to oznacza to, że się do czegoś zobowiązuje i tego się trzymam.

Jak termin jest nie pewny to wystarczy go co do dnia czy godziny nie określać i nikt nie będzie gitary zawracał.

Jak już pisałem to nie mam do nikogo pretensji ;) bo to rozumiem, ale takie zwodzenie terminami jest tutaj na okrągło i czasem lekki zawód jest gdy człowiek na coś jednak czeka.

Pewne rzeczy mam w tyłku, a inne mnie ciekawią i to jest jedna z nich więc chciał bym jednak ujrzeć efekt końcowy.

I tak na marginesie to właśnie to forum jest grubą częścią ich życia ;) więc nie świruj pawiana bo nie tędy droga.

Ja na prawdę nie sadze się do was... po prostu gryzie mnie to troche

Są przecieki, że wygrałem we wszystkich kategoriach.

Słyszałem, że Krogulca zabili i uciekł, ale zgubił wyniki.

Spokojnie. Żyje bo wchodzi na fejsa ale zakuwa pewnie na studia. Jedynie co możecie zrobić to siedzieć na d*pach i czekać. Zrobił to z własnej inicjatywy i ma prawo mieć opóźnienia/poślizgi ze względu na życie prywatne. Forum jest jego częścią życia ale bardziej jest to zajęcie dodatkowe dla którego poświęca się CZAS WOLNY.

Co ty gudysz? Jedyny napinacz tutaj to chyba WagonKucze grozny.gif

Drodzy forumowicze!

Tydzień temu rozpoczął się nowy rok, a więc jest to czas podsumowań. Wybieraliśmy już najlepsze i najgorsze gry minionych dwunastu miesięcy, a co powiecie na to, aby podobny ranking przeprowadzić tutaj, na tym forum? Lecz nie będziemy skupiać się na elektronicznej rozrywce, a na naszej społeczności, na nas samych.

W związku z tym ogłaszam, że pierwszy rumowy plebiscyt imienia Dzielnego Chmarusa rozpoczyna się z tą chwilą!

Na czym polegać będzie zabawa? Zasady są proste i czytelne. Dajemy Wam do dyspozycji cztery kategorie, a są nimi:

- najbardziej lubiany

- lama

- pomocna dłoń

- NoLife

Każdy użytkownik, który napisał minimum 50 postów, może wziąć udział w plebiscycie. Wystarczy wysłać do mnie prywatną wiadomość i do każdej z kategorii podać dwóch użytkowników. Po upływie tygodnia zliczę wszystkie głosy i rozpocznie się głosowanie w ankietach na forumowiczów, którzy najczęściej będą wybierani do poszczególnych tytułów. Po kolejnych siedmiu dniach wyłonimy wybrańców, a ci w nagrodę otrzymają drobne upominki. Jakie? Niech to pozostanie tajemnicą, będzie przynajmniej jakaś niespodzianka.

Uprzedzam, że skrzynkę odbiorczą będę czyścić raz dziennie, najpewniej w godzinach wieczornych, więc jak nie będziecie w stanie dostarczyć mi swojej wiadomości, to bez nerwów, prędzej czy później taka możliwość się pojawi.

Zapraszam do wybierania kandydatów do tytułów roku!

EDIT:

Bym zapomniał. Administracja również bierze udział w zabawie, więc śmiało możecie słać do mnie wiadomości.