Drodzy forumowicze!
Tydzień temu rozpoczął się nowy rok, a więc jest to czas podsumowań. Wybieraliśmy już najlepsze i najgorsze gry minionych dwunastu miesięcy, a co powiecie na to, aby podobny ranking przeprowadzić tutaj, na tym forum? Lecz nie będziemy skupiać się na elektronicznej rozrywce, a na naszej społeczności, na nas samych.
W związku z tym ogłaszam, że pierwszy rumowy plebiscyt imienia Dzielnego Chmarusa rozpoczyna się z tą chwilą!
Na czym polegać będzie zabawa? Zasady są proste i czytelne. Dajemy Wam do dyspozycji cztery kategorie, a są nimi:
- najbardziej lubiany
- lama
- pomocna dłoń
- NoLife
Każdy użytkownik, który napisał minimum 50 postów, może wziąć udział w plebiscycie. Wystarczy wysłać do mnie prywatną wiadomość i do każdej z kategorii podać dwóch użytkowników. Po upływie tygodnia zliczę wszystkie głosy i rozpocznie się głosowanie w ankietach na forumowiczów, którzy najczęściej będą wybierani do poszczególnych tytułów. Po kolejnych siedmiu dniach wyłonimy wybrańców, a ci w nagrodę otrzymają drobne upominki. Jakie? Niech to pozostanie tajemnicą, będzie przynajmniej jakaś niespodzianka.
Uprzedzam, że skrzynkę odbiorczą będę czyścić raz dziennie, najpewniej w godzinach wieczornych, więc jak nie będziecie w stanie dostarczyć mi swojej wiadomości, to bez nerwów, prędzej czy później taka możliwość się pojawi.
Zapraszam do wybierania kandydatów do tytułów roku!
EDIT:
Bym zapomniał. Administracja również bierze udział w zabawie, więc śmiało możecie słać do mnie wiadomości.