Plebiscyt na najbardziej śmieszny/głupi komentarz ze strony!

Piękna ortografia

Nick: ~mysza13   08-12-2007.r 17:24

jakies gownon sciagnalem i bledy wyskakuja
Skoro gra ma takie wymagania to napewno fajna.Zaraz pobieram

EDIT:

Ostatnio zamknalem identyczny temat, ze wzgledu na istnienie tego topicu, ktory ma juz swoje lata i przepal gdzie s wodmetach forumowych. Jesli nadal macie ochote na wyszukiwanie serwisowych kFFiatkuf, to droga wolna, mozecie robic to tutaj.

Dix ma chyba jeszcze ten epicki cytat od miriadela :)

JESTEŚ piz*Ą BO GRASZ W LOL'A

Śmieszny bulwers xd

(pacz w dół)

typek sam gra w LoLa i kręci filmiki.. heh

Dix ma chyba jeszcze ten epicki cytat od miriadela

Wspominałem o tym :'(

Dobra panowie modowie ;pwywalone jajki mozecie mnie karac ale ja chce wiedziec za co mam 100% mialem 90 i nie wiem za co mi to podskoczylo w zadnym temacie nikogo nie najechalem wiec nie wiem o co chodzi moze jakies powiadomienie co i za co?

Wszystko przeciwko niemu. :(

29qb7m9.png

On serio mysli że jest śmieszny? Tego pana zna chyba każdy.

stary, spotkalem takiego kolesia, mial ogromna dzide... przez chwile sie z nim walilem a gdy padl to sie ucieszylem, bo mial ogromnego dropa. balem sie ze nie do konca sie zmiesci i mialem racje. Wiec wywalilem pare rzeczy ktore tam normalnie rzymam i wszedl, ale na sile... boze, myslalem ze padne jak sie okazalo ze to wszystko do d*py :- ROTFL co? wez teraz na spokojnie oczysc umysl i przeczytaj cos napisal xD no... OMG stary, ja o Mu Online gadalem!

28ass9t.png

Poległem xD

To ja ostatnio zobaczyłem taki oto podpis u jednego z użytkowników, im dłużej go czytam, tym wydaje mi się mniej śmieszny, ale za pierwszym razem po prostu mnie rozwalił:

– Na moim sihillu – warknął Zoltan, obnażając miecz – wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie. Niech no jeno który ghul zbliży się na długość klingi, popamięta mnie. O, popatrzcie.

– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?

– „Na pohybel skurwysynom!”

Zamieszczajcie tutaj najśmieszniejsze/najgłupsze waszym zdaniem komentarze do gier z http://www.mmorpg.org.pl

Ja zacznę:

dlaczego mi sie to ścina ?? jak mam 512 ram procesor 1800GHz??
jak zajerestrowac sie na sikroald (komentarz do gry Mu Online)
jesli to gowno to nie gram :-)
GRY 2D po ch*j je jeszcze robia!
JAKIE BEZNADZIEJSTWO WPISUJE EMAIL TO MI POKAZUJE ŻE KROPKI UZYĆ NIEMOGE BEZNADZIEJNA GRA!
xD nie czaje oco chodzi z tym wagom instalki xD

Oraz tytul Nerwusa tygodnia dla komenta:

sp***dalac mi z tym smieciem k**wa mnie zbanowali za nic zj***na gra nuie pocelac DNO kolmpletne k**wa dale slabe
:mrgreen: