Plebiscyt na najbardziej śmieszny/głupi komentarz ze strony!

Zamieszczajcie tutaj najśmieszniejsze/najgłupsze waszym zdaniem komentarze do gier z http://www.mmorpg.org.pl

Ja zacznę:

dlaczego mi sie to ścina ?? jak mam 512 ram procesor 1800GHz??
jak zajerestrowac sie na sikroald (komentarz do gry Mu Online)
jesli to gowno to nie gram :-)
GRY 2D po ch*j je jeszcze robia!
JAKIE BEZNADZIEJSTWO WPISUJE EMAIL TO MI POKAZUJE ŻE KROPKI UZYĆ NIEMOGE BEZNADZIEJNA GRA!
xD nie czaje oco chodzi z tym wagom instalki xD

Oraz tytul Nerwusa tygodnia dla komenta:

sp***dalac mi z tym smieciem k**wa mnie zbanowali za nic zj***na gra nuie pocelac DNO kolmpletne k**wa dale slabe
:mrgreen:

Znaczy sie co... cos takiego? :D

WTF Cora anime jest dla dzieci? Ty chyba sie z choinki urwales i spadles na cyca mamy....
Wlasnie takie filmy ryja banie dzieciom potem mysla ze deszcz kartofli nas zabije

Spawn, draniu zabrałeś mi Twój własny cytat :D

Cytat:

Wlasnie takie filmy ryja banie dzieciom potem mysla ze deszcz kartofli nas zabije :)

Jeszcze Cie za niego pochwaliłem.

Cytat Kaczora:

Nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne.

Głupi kartofel, robi nam wstyd na arenie międzynarodowej

:P

NOM Polecam tylko niech niezaczynaja w nią grać tacy co nieumieją w takie gry grać smileysmiley

co trzeba zrobic zeby grac po polsku? napiszcie na gg:1210081

Temat tyczył się Last Chaos...

Takie sobie

daje bardzo dobre

mam 20 lvl knightem.Jak ktoś jest dobry to niech mnie spróbuje zabijać lub nasłać jakąś gildię.I tak mnie nikt nie pokona, bo mam super świetną postać.

CO czeba wpisac w account ID

lagi jak ch*j

ty tez mnie lamusie denerwujesz. Czekam juz 5 dni i nie doszedl. i waleriana to ty chyba sobie ch#%* smarujesz

Temat na forum:

Temat:problemTreść:Cześć, jestem nowy i dopiero co zaczełem grać w metaina nie wiem jak tam się sejwy robi,czy one się robią automatycznie jak tam to ja wole gry gdzie można samemu .

Po prostu mnie to ścięło. Nic dodać, nic ująć.

Cóż wypatrzyłeś szybciej mało mi brakowało bo naprawde ścina z nóg :-P

Mnie osobiscie rozwalil cytat Luqe`a:

mam 20 lvl knightem.Jak ktoś jest dobry to niech mnie spróbuje zabijać lub nasłać jakąś gildię.I tak mnie nikt nie pokona, bo mam super świetną postać.

:mrgreen: :mrgreen:

Pisze mi "Valid Name " co mam zrobić z tym ... nickiem ????
Z botami boty grają ,to nie gra tylko oszustwo ale leniów.
ten poradnik jest dziwny nie moge sie zarejestrowac w silku pisze takNICKNAME CHECK I INVALID NICKNAME O THE WORLD ALREADY IN USEkto wie o co chodzi pisać mi na gg ******
Tez mi pisze please input numbers only i niemoge ttego wypelnic :-/
a co to jest launcher?? i z kad go pobrac :oops:
teraz polowa gier uzywa shaderow 2.0 powiedz mi ten radeon to karta 64MB? czy 128MB? czy moze juz DDR?

:mrgreen: :mrgreen:

beznadziejny screan jakis pijany rycerz lezy se tak samo ta gra beznadziejna
gdzie mozna sprawdzić ID bo ja umie sie zalogować ale nie wiem gdzie mozna zprawdzic ID
za***iste lol to zart guwno

nerwusem tygodnia powinien raczej zostać ten użytkownik... :-P

TIBIA TO POJEBANE POSRANE PODUPIONE POKURWIONE żADKIE GóWNO!!!! TIBIA TO NAJGORSZA CHOROBA NA śWIECIE!!!! GRAJą W NIą TYLKO UłOMNE DZIECI NEO WYCIąGNIęTE Z CZYJEJś d*py!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mnie osobiście zwaliły z krzesła 3 cytaty Chmarusa

jak zajerestrowac sie na sikroald (komentarz do gry Mu Online)

JAKIE BEZNADZIEJSTWO WPISUJE EMAIL TO MI POKAZUJE ŻE KROPKI UZYĆ NIEMOGE BEZNADZIEJNA GRA!

oraz...

xD nie czaje oco chodzi z tym wagom instalki xD

a i jeszcze jeden od rafcio3d

gdzie mozna sprawdzić ID bo ja umie sie zalogować ale nie wiem gdzie mozna zprawdzic ID

Ludzie są naprawde inteligentni...

Wygrzebałem z kosza post Alexa

szukam takiej nowej gry co graczy nawet nie jest 100 ale ma być nowa

EDIT@

~Tibiajestcool 30-06-2008.r 10:17Do d*py.smileysmileysmileysmiley POlEcAm TIBIA

kamboor : "Nie sciagam nie oceniam ale podobne do metina daje dobre"

@up

BUHuahsduashudas też mi dzisiaj wpadł w oko ten rodzynek :mrgreen:

W ogóle w komentach znalazłem jakieś niepisane prawo panujące wśród użytkowników "NIE OCENIAĆ, NIE KOMENenTIowAć jak nie grałeź!!"

to nie jest ze stronki, ale z tego forum:

"Chcesz gry 3D z dobrom grfikom obojentnie jaki typ zal wszystkie gry takie sa zagrj se wowa albo w muonline ylto nie graj w tibvie he he bo tibia nie jest 3d tylko 2d, albo raczej 1,5d badz 0,3d ha ha ha he ;] pozdr. gutby".

ten post mnie zabil. znajduje sie juz w smietniku ;g

BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!smileysmileysmileysmileysmiley

Jak bez komentarza to po co pisać :P

@UP

Heh Pwned :P

Mi osobiście najbardziej się spodobało to:

Tibia jest najfajniejszą grą jaką kiedykolwiek widziałem miałem konto

32lv Knighta ale mi chakneli ale znowu zalożę konto tibia ma grafikę średnią ale zato jest bogiem

Ja dodam tekst z mojej sygnatury, po prostu powala :D

Następne guwno podoobne do tal of pirates w ktorym miałem 78 lvl i podobne guwno do flyffa xD w ktorym mialem 64 ;D napewno nudnie wiec niezagram a po muzie na jednym z filmikow to mozna osodzic ze to jest gawno

Tutaj widać że mamy nerwowego polonistę :P

k**wa jakie z was ulomy zeby napisac mozna przez "rz" -.- wy***rdalac na wies bo w miescie was nie chca!!

//A mi się podoba :D - Mr. Hania

a tu combo(trzy posty pod rzad) by adios12345:

"Guwno !!!! gralem i oceniam (Do d*py)"

"TransOfEvil niegraj w to to scierwo... jest jakas poczonkujonca rombana misja a gra mroczna jak h*j"

"tylko 2 profesje na poczontku mag i szaman"